Revista grădiniței

Discutii legate de invatamant, dar care nu intra la celelalte categorii

Revista grădiniței

Mesajde dyaanc » 27 Feb 2019, 10:31

Bună ziua, vă rog să mă ajutati cu pașii ce trebuie urmati pentru a crea revista grădiniței. Vă mulțumesc!
dyaanc

Re: Revista grădiniței

Mesajde rofi3 » 27 Feb 2019, 10:38

Buna dimineata!Va referiti la pasii pentru revista de pe site sau in general?
Ca sa postati o revista pe site trebuie sa o aveti creata intr-un fisier si doar o incarcati.
Primul pas este sa o inscrieti cu titlul si dupa sa incarcati numarul de revista.
rofi3
Site Admin

Mesajde pokrovskijdima41 » 09 Dec 2025, 15:54

Bună seara! Am nevoie de o opinie sinceră despre centrele private de dezintoxicare din țară. Mă interesează mai ales dacă există într-adevăr programe eficiente și dacă pacienții chiar primesc atenție individuală. Am o persoană apropiată care are nevoie de ajutor profesionist, iar familia încearcă să găsească cea mai bună soluție. Problema e că sunt foarte multe opțiuni și nu vreau să facem o alegere greșită. Dacă aveți o recomandare testată, vă rog să o împărtășiți!
pokrovskijdima41

Mesajde alejaandramorales123 » 09 Dec 2025, 16:07

Salut! Am trecut prin această căutare anul trecut și știu cât de stresant poate fi. După multă documentare și discuții, am ales un centru de dezintoxicare unde am găsit exact ceea ce căutam: personal empatic, programe adaptate situației reale a pacientului și un mediu sigur și discret. Mi-a plăcut că nu promit “minuni”, ci explică pas cu pas cum funcționează procesul. Pot spune că rezultatele au fost vizibile, iar sprijinul continuu a contat enorm.
alejaandramorales123

Mesajde pokrovskijdima41 » 09 Dec 2025, 16:22

Mulțumesc frumos pentru recomandare!
pokrovskijdima41

Înapoi la Cafenea