Modul psihopedagogic - Cultura Civica

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Modul psihopedagogic - Cultura Civica

Mesajde Budnaeda » 05 Ian 2019, 19:02

Buna seara,

Am de realizat o tema pentru modulul psihopedagogic care mi se pare mai dificila. Tema este APA, iar pe baza acestei teme, trebuie sa realizez un ppt. despre apa. Tema trebuie abordata din perspectiva disciplinei pe care urmeaza sa o predau si anume Cultura Civica. Problema este ca nu stiu despre ce as putea sa scriu, nu am nicio idee, nu prea gasesc o legatura intre tema si materia propriu-zisa.
Daca poate cineva sa imi ofere cateva idei,as fi recunoscatoare.

Multumesc pentru atentie!
Budnaeda
 
Mesaje: 5
Membru din: 14 Sep 2018, 14:29

Re: Modul psihopedagogic - Cultura Civica

Mesajde emilia64 » 06 Ian 2019, 00:35

Buna seara. Fiind un proiect la civica, este clar ca veti avea ca obiective formarea competentelor de educatie ecologica. Ce insemnatate are apa pentru om, natura. Care sunt pericolele si cum putem preveni dezastre ecologice care ne pun viata in pericol: tratatarea cu cianuri in yonele miniere aurifere, deversarile chimice, petroliere, sticlele de plastic din ape( aruncate de turisti in excursii) si un feed+back pe baza unui test,,Asa da, asa Nu*sau mai interesant, problematiyarea, sa ofere solutii daca ar fi in diverse contexte si ar trebui sa ia atitudine pentru a preveni poluarea apei. Cam asa vad eu o lectie despre APA, la cultura civica.
emilia64
 
Mesaje: 1
Membru din: 14 Aug 2009, 10:03

Re: Modul psihopedagogic - Cultura Civica

Mesajde Budnaeda » 06 Ian 2019, 16:18

Va multumesc pentru raspuns si pentru ideile oferite. Chiar imi sunt de mare ajutor.

O zi frumoasa!
Budnaeda
 
Mesaje: 5
Membru din: 14 Sep 2018, 14:29


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron