Mobilitatea personalului didactic suplinitor

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Mobilitatea personalului didactic suplinitor

Mesajde NEMO2013 » 25 Iul 2017, 14:14

Bună ziua! Sunt cadru didactic suplinitor cu nota la scris 9,6 și cea de repartizare 9,7. Am continuitate pe 12 ore la o scoală unde am predat. Toate celealte posturi de suplinitori (nu există titularizabile) sunt peste 9 ore și mi s-a spus că nu le voi putea lua deoarece depășesc limita de 20. Menționez că am definitivatul. Am următoarele întrebări:
1. Ce trebuie sa fac ca să renunț la continuitate? Când se poate renunța?În care ședință cea din 28 august sau 6 septembrie?
2. Pot să împart orele dintr-un cod al postului astfel încât să îmi păstrez continuitatea și să îmi completez norma cu încă 6 sau 8 ore ? Dacă da care este temeiul legal de arătat la inspector ( căci într-un an se poate în altul nu - depinzand de bunăvoința sa)?
3. În ședința din șase septembrie se pot împărți codurile unui post?
Cine poate îl rog să răspundă căci eu pe oricine am întrebat nu a reușit să răspunda. Vă mulțumesc!
NEMO2013
 
Mesaje: 1
Membru din: 28 Mai 2013, 20:53

Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron