sportiv scrie:Merita! Pe un topic se intreba daca ,,se merita'' a lucra in invatamant si am spus NU,pentru cei mai tineri,care au ,acum, deschidere mai mare!(Se poate sa fi gresit,dar...)Daca tot am ramas in sistem merita sa ne dam gradele didactice!
emilia_07 scrie: in rest, le ajuta pe unele persoane sa se laude ca ele au toate gradele
sportiv scrie:19555.
Toate meseriile se pot compara,doar de aceea le putem alege pe unele sau altele! Ce ,nu credeti ca invatamantul este un fel de REBU (cum spuneti) al bugetarilor?Comparati,va rog salariul unui sofer de la REBU cu cel al unui invatator in primii ani de munca!
Nu ,,elefantii inmormantati prin invatamant l-au adus la sapa de lemn",ci chiar guvernarile de pana acum!(Ar trebui sa scriu pana dimineata la argumente!)
Tot respectul pentru cei care nu l-au parasit (printre care sunt si eu -am 37 de ani de munca),dar daca as mai avea 37 de ani,varsta,nicio secunda n-as mai sta in acest domeniu(este acum vreo motivatie pentru a face parte din el?) De fapt era problema gradelor didactice si,revin,merita sa le sustii,doar daca lucrezi ,,obligat'' in acest domeniu!
mihaelatapalaga25 scrie:Bună seara,
Sunt curioasă...după atâta timp..care vă este opinia? Și eu mă întreb..de ce e o așa mare bătaie de cap atunci când se susțin aceste grade? De ce nu se pot susține intr-o altă formă? Sau de ce nu există un training înainte de a începe să lucrezi propriu-zis..? Și nu, ce faci la facultate nu este suficient..pur și simplu să existe niște cadre competente care să formeze noii profesori, să existe cineva care să îți explice niște lucruri, să te ajute, să îți recomande... Când vine cineva nou..e o mare presiune, se așteaptă să le știi pe toate, să nu greșești..iar când începi să dai inspecții, îți dai seama de minusuri, dar nimeni nu te-a atenționat sau îndrumat..și stai zile/ nopți/săptămâni/luni/ani stresându-te că nu ai facut bine, că nu ești suficient de bun, că mereu trebuie să „demonstrezi” că progresezi etc...pentru ce atâta stres? de ce nu există o altă modalitate.., alte variante...?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 0 vizitatori