ianchis scrie:Legea este pentru dezbatere publica. Eu nu inteleg UNDE se dezbate public? Am intrat pe tot felul de site-uri, am cautat. Desigur, putem discuta pe orice forum, insa UNDE ne putem exprima parerea pentru a se si tine cont de ea? (Daca se va tine....)
nataroman scrie:Nu sunt de acord cu eliminarea titularizarii in invatamant. Atunci directorii isi vor construi vile si vor avea masini super pentru ca, daca vei dori sa predai in respectiva scoala va avea trecere cel ce va oferi mai mult. Si sa nu imi ziceti ca nu e asa pentru ca traim in Romania unde banul vorbeste si nu valoarea. Sau poate va cere si alte servicii... Ei vor spune ca nu e adevarat si ca se va merge pe calitate...CARE calitate? CEA DICTATA DE PARTID SI DE RELATII DE RUDENIE?
valimatiuta scrie:E adevarat ca se intampla si lucruri nesanatoase in sistemul nostru de invatamant (precum si in altele), dar acum chiar toate le vedem in negru si cred ca putin exageram. De ce sa lucrezi un an ici, unul colo sau nicaieri? Credeti ca nu sunt directori care doresc binele scolii numai cel personal? Eu nu cred!
Daca vedem lucrurile doar in negru, cel mult gri, atunci d-lor tare ma tem ca ne dezechilibram inainte de-a vedea rezultatele!!!
Mai ales cei tineri: stocati ”puterea”, aveti nevoie de ea! Cine stie prin cate astfel de schimbari o sa mai treceti?!
Succese!
Înapoi la Dezbaterea publică privind Legile Invatamantului
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator