Evaluare initiala?

Va invitam sa va exprimati opiniile, sa ne impartasiti din experientele voastre si sa ridicati noi teme inspirate din activitatea dumneavoastra de zi cu zi. Prima GENERATIE de cadre didactice de la clasa pregatitoare… aveti cuvantul!

Moderator: ancuta_huzum

Evaluare initiala?

Mesajde mihaela_c_ » 01 Oct 2013, 19:55

Am o nelamurire in legatura cu evaluarea initiala la clasa pregatitoare: este sau nu obligatorie? Eu am realizat o evaluare pentru a cunoaste nivelul clasei. La consfatuiri ni s-a spus ca nu e nevoie si nici nu trebuie sa facem o evaluare oficiala si ca doar raportul final va fi consemnat si luat in calcul. Acum, tot sunt atentionata de colegi ca trebuie sa realizez oficial aceasta evaluare. Ma puteti lamuri si sfatui?
mihaela_c_
 
Mesaje: 4
Membru din: 20 Aug 2009, 18:05

Re: Evaluare initiala?

Mesajde sportiv » 01 Oct 2013, 23:29

Nu cred că se pune problema ,,încadrării în timp” :D pentru o evaluare! Cred că tocmai această clasă trebuie cât mai bine cunoscută pentru a ,,acoperi” anumite goluri, acolo unde ,sigur, se poate!
Consider că pentru raportul final (nu prea îmi place sintagma, nici cum sună,dar...),deci pentru o evaluare finală a activității, trebuie să cunoaștem în amănunt tot ce ține de elevii noștri: adaptabilitate,tip de emoții, evoluție, progres (regres), comportament, probleme de sănătate, familiale etc... și să-i urmărim pe toată perioada școlarizării. Activitatea TREBUIE s-o realizăm nu că ne-ar cere-o cineva care este ,,mult mai priceput decât noi”,(sper să se înțeleagă bine ), nici ca obligație ,,de serviciu”, ci pentru că lucrăm cu copiii care au nevoie de noi!
Gata! Succes tuturor! (Și mie, că sunt pe ultima sută :D )!
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 2953
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: Evaluare initiala?

Mesajde sportiv » 17 Sep 2015, 21:40

stoica_mircea scrie:http://a-planse.blogspot.ro/2015/09/fisa-de-evaluare-initiala-ds-evaluare.html

Ce tot postezi, dle, aceleași „lucruri”? Întrebarea era /este clară! :D (și , mai ales, era din 2013!
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 2953
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău


Înapoi la Forum clasa pregatitoare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron