Diseminare reuniune de proiect in Spania

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

Diseminare reuniune de proiect in Spania

Mesajde radescumaria » 16 Iun 2014, 11:35

Proiect Multilateral Comenius : Ensemble pour la Terre du IIIeme Milenium
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR.1 BAIA DE FIER
Raport de activitate intocmit in urma reuniunii de proiect in Spania-Burjasot
02/06/2014-04/06/2014

În cadrul Proiectului multilateral Comenius- ENSEMBL E POUR LA TERRE DU IIIeme MILENIUM ( Împreuna pentru Terra Mileniului III) obţinut de către Grădiniţa cu Program Normal Nr.1 Baia de Fier -structură a Liceului Tehnologic Baia de Fier şi finanţat de către Comisia Europeană prin ANPCDEFP, Prof. Radescu Maria s-a deplasat la cea de-a patra reuniune de proiect la Burjasot-Spania.
Prima zi a reuniunii de proiect a debutat cu intalnirea tuturor partenerilor la Scoala Primara „La Fontaine” din Burjasot , unde am facut cunostinta cu elevii si cu personalul din scoala.Directorul scolii impreuna cu elevii ne-au urat „Bun venit” , am vizitat clasele de elevi, apoi am creat mini-gradina europeana, unde fiecare partener a plantat un arbore specific tarii de provenienta. Plantarea arborilor s-a realizat impreuna cu elevii scolii. Dupa aceasta activitate am participat la Carnavalul Eco intitulat „Planeta-prietena noastra” .
Urmatoarele zile au fost dedicate atelierelor de lucru cu elevii, atat la clasele primare cat si la gradinita. Am realizat o vizita de documentare la Parcul Natural Albufera si la Gradina Turia, vizita insotita de o parte din elevii scolii din Burjasot.
Aici am facut cunostinta cu o serie de pasari, animale, flora...am vazut mediul lor de viata, ingrijire, ocrotire.
Am vizitat expozitia cu lucrari ecologice realizata de elevii acestei scoli si am vizionat dansuri specifice regiunii Valencia.
De asemenea, am vizitat Muzeul de Stiinte Naturale, am mers in vizita la Primaria orasului pentru a face cunostinta cu autoritatile locale. Aici am discutat despre importanta proiectelor europene, despre implicarea tuturor factorilor locali in implementarea acestora.
Am realizat o intalnire cu scopul de a face bilantul primului an de proiect si de a arunca o privire peste urmatoarele activitati ale proiectului. Am stabilit sarcini si responsabilitati pentru urmatorul an de proiect.
Intalnirea de proiect si-a realizat scopul propus.


Coordonator proiect-Prof. Radescu Maria
radescumaria
 
Mesaje: 121
Membru din: 29 Mar 2007, 09:38

Înapoi la Activitati scolare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron