Diseminare proiecte Erasmus + KA 229 Turnu Rosu Sibiu

Diseminare proiecte Erasmus + KA 229 Turnu Rosu Sibiu

Mesajde alygaby » 27 Oct 2018, 20:21

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu- Roșu a semnat contractele de finantare pentru trei proiecte Erasmus+, Acțiunea-cheie2: proiecte de parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar:
1. METODE UTILE DE COMBATERE A VIOLENȚEI ÎN ȘCOLI;
2. STRATEGII INCLUZIVE;
3. GÂNDEȘTE ECOLOGIC.
Proiectul -METODE UTILE DE COMBATERE A VIOLENȚEI ÎN ȘCOLI face parte din programul Erasmus Plus și este un parteneriat strategic între școli din șase țări europene: România, reprezentată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu-Roșu jud. Sibiu, fiind și țara coordonatoare, Turcia, Italia, Lituania, Bulgaria și Grecia-țări partenere. Se va desfasura pe o durată de 24 de luni începând cu data de 1 septembrie 2018, iar finanțarea va fi în sumă maximă de 29.310 Euro. Obiectivul principal al proiectului constă în combaterea violenței în școală. Proiectul se adresează în mod egal profesorilor, cât și elevilor. Vârsta elevilor este de 8- 18 ani.

Proiectul- STRATEGII INCLUZIVE face parte din programul Erasmus Plus și este un parteneriat strategic între școli din cinci țări europene: România, reprezentată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu-Roșu jud Sibiu-partener , Turcia țara coordonatoare, Italia, Polonia și Portugalia-țări partenere. Proiectul are o durată de 24 de luni. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 19.579 Euro. Proiectul încearcă să găsească modalități de a încuraja includerea elevilor aflați în situații de risc în activitățile comunității și pe piața muncii. Grupul ţintă al proiectului este alcătuit din elevii și cadrele didactice ale Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu-Roșu. Vârsta elevilor este de 5-14 ani.

Proiectul - GÂNDEȘTE ECOLOGIC face parte din programul Erasmus Plus și este un parteneriat strategic între școli din cinci țări europene: România, reprezentată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu-Roșu jud Sibiu, Bulgaria țara coordonatoare , Italia, Letonia și Turcia-țări partenere. Acesta are o durată de 24 de luni. Valoarea totală eligibilă fiind de 18.825 Euro. Obiectivul principal al proiectului este de a contribui la formarea unei atitudini ecologice pozitive, permanente față de natură. Grupul ţintă al proiectului este alcătuit din elevii și cadrele didactice ale Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu-Roșu jud Sibiu. Vârsta elevilor este de 14-18 ani.
Proiectele Erasmus + sunt menite să asigure dezvoltare personală, profesională şi socială a elevilor, prin dobândirea de competenţe (cunoştinţe, abilităţi, atitudini) într-un context internaţional precum şi recunoaşterea acestor abilități profesionale și de viață.
alygaby
 
Mesaje: 7
Membru din: 03 Mai 2012, 20:07

Înapoi la Proiecte didactice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron