Diseminare Proiect Erasmus+ (KA1)-Sc. Gimn. "G. Cosbuc" Iasi

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

Diseminare Proiect Erasmus+ (KA1)-Sc. Gimn. "G. Cosbuc" Iasi

Mesajde doinac » 09 Oct 2016, 16:06

În perioada noiembrie 2015 – octombrie 2016, la Şcoala Gimnazială "George Coşbuc" Iaşi se derulează proiectul Utilizând TIC, devenim profesori mai buni, finantat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus Plus. Proiectul are ca scop stimularea perfecţionării profesorilor în domeniul Tehnologiei Informaţiei şi a Comunicării.
În cadrul proiectului, în intervalul 19 iunie – 02 iulie 2016, patru profesori pentru învăţământul primar din şcoală au participat la cursul Teaching with Technology, organizat de Tellus Education Group în Portsmouth, Marea Britanie. În perioada 21 august – 03 septembrie 2016, alti patru profesori de gimnaziu din şcoală au participat la cursul organizat de Tellus Education Group în Plymouth, Marea Britanie.
Obiectivul cursului a constat în oferirea posibilităţii profesorilor de a experimenta şi utiliza noi abordări tehnologice de predare şi învăţare. Cursul a încurajat profesorii să investigheze o varietate de tehnici şi abordări tehnologice, în scopul de a îmbunătăți și de a dezvolta implicarea elevilor în propria lor învățare.
Până în prezent, 1500 de profesori din judeţ au primit informaţii calitative şi cantitative despre metodele creative şi inovatoare de predare, cu exemple de bune practici, la sesiuni de diseminare a informaţiilor ori prin intermediul grupurilor de discuţie on-line, organizate de profesorii din Şcoala Gimnazială "George Coşbuc" Iasi, care au participat la cursul de formare.

Mai multe informatii puteti afla de pe blogul proiectului: http://utilizandticdevenimprofesorimaibuni.blogspot.ro/
Coordonator proiect,
prof. inv. primar Petronela Doina Coşug
doinac
 
Mesaje: 1
Membru din: 14 Mar 2005, 17:53

Înapoi la Activitati scolare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron