Diseminare proiect Erasmus+ Colegiul de Arte Arad

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Diseminare proiect Erasmus+ Colegiul de Arte Arad

Mesajde nitastoica » 27 Iul 2017, 15:54

Proiect Erasmus Plus finalizat la Colegiul de Arte
La Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad s-a încheiat în anul acesta școlar al doilea proiect finanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. E vorba despre proiectul intitulat Noile Medii dintre Noi, derulat în cadrul Acțiunii-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scop educațional. Suma totală aprobată pentru acest proiect a fost de 27010 euro, întregul program fiind administrat de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP).
Proiectul a avut ca temă educația digitală și a sprijinit cei 13 profesori participanți în dezvoltarea competențelor de utilizare a aplicațiilor pentru dispozitive inteligente mobile, de integrare a rețelelor de tip „social media” în activitățile didactice, de utilizare a formatului și a tehnicilor video și de animație, în extinderea cunoștințelor cu privire la responsabilitate și securitate în domeniul on-line sau îmbunătațirea capacității de a pune în valoare resursele și alternativele de spațiu. În acest scop, profesorii înscriși (7 cu specialitate artistică, 6 de cultură generală) au participat – în funcție de opțiunea individuală – la unul din cele 6 cursuri structurate, desfășurate la Barcelona (Spania), Graz (Austria), Joensuu (Finlanda), Rodos (Grecia), Pembroke (Malta), respectiv Berlin (Germania).
Câteva din aplicațiile încercate în timpul perioadei de mobilitate și la întoarcerea în țară pot fi accesate pe site-ul web al Colegiului: http://artesabindragoiarad.ro/noile-medii/
nitastoica
 
Mesaje: 1
Membru din: 13 Feb 2014, 22:15

Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron