Detașare

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Detașare

Mesajde OanaBoi » 23 Ian 2021, 14:56

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu o problemă. Predau într-o localitate unde se ajunge foarte greu.Sunt titulară pe post. As vrea pentru un an sau doi să mă mut la o școală unde am cu ce sa ajung. Posturi nu sunt pentru a mă transfera. Singura posibilitate este de a alege un post rezervat sau pentru suplinire.
În ce etapă pot face această alegere, cum se numește mai exact și când este?Mulțumesc!
OanaBoi
 
Mesaje: 1
Membru din: 28 Ian 2019, 14:33

Re: Detașare

Mesajde costi_52 » 24 Ian 2021, 19:58

În primul rând, toți titularii sunt ai sistemului de învățământ. Apoi, transferul reprezintă soluționarea unei restrângeri de activitate.
Dacă postul vizat este rezervat, singura posibilitate să îl ocupați temporar este detașarea (la cerere sau în interesul învățământului).
Dacă postul este vacant, îl puteți ocupa prin pretransfer.
Detașarea la cerere se desfășoară în perioada 10 mai - 23/25 august, iar detașarea în interesul învățământului în perioada 10 mai - 20 august.
Pretransferul se desfășoară în perioada 08 - 26 aprilie.
costi_52
 
Mesaje: 1502
Membru din: 09 Dec 2007, 17:27


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 2 vizitatori

cron