DĂRUIESTE DIN SUFLET PENTRU SUFLET!

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

DĂRUIESTE DIN SUFLET PENTRU SUFLET!

Mesajde leontina » 07 Mar 2014, 13:09

În prag de primăvară, Colegiul Tehnic Cărăşan din Reşiţa desfăşoară campania de voluntariat „Dăruieşte din suflet pentru suflet”, în parcurile şi parcările din municipiul Reşiţa. Acţiunea este coordonată de prof. Mioara Trandafir şi prof. Iudit Călinescu, împreună cu membrii comisiei de orientare şcolară: prof. Pîrvu Manuela, prof. Miloş Carmen, prof. Petanec Claudiu, prof. Fărcăşescu Florin. Campania se adresează elevilor cu cerinţe educative speciale şi constă într-o expoziţie cu vânzare de produse decorative, accesorii şi felicitări realizate de elevii Colegiului Tehnic Cărăşan, îndrumaţi de: prof. Seres Adelia, prof. Manu Felicia, prof. Laţcu Leontina, prof. Sandu Maria, prof. On Georgeta, dar şi de maiştri instructori: Hogea Viorel, Mocanu Costăchel, Padineanţ Claudia, Andreş Ioan, Ienea Iosif, Afronie Mihail, Borca Achim.
Cu această ocazie a fost lansată oferta educaţională pentru anul şcolar 2014- 2015 împreună cu martisoarele si cadourile oferite de elevi, doamnelor şi domnişoarelor din oraş
Le mulţumim din suflet elevilor din clasele IX A, IX C, X A, XI A, XII A, XI C, XS 1, care s-au implicat în realizarea acestor produse.
Fondurile primite vor fi folosite pentru achiziţionarea produselor necesare realizării unui atelier de creaţie pentru elevii cu nevoi speciale dar si pentru elevii care au talent si vor sa creeze lucruri frumoase!
Crezul nostru este: ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!
leontina
 
Mesaje: 21
Membru din: 06 Iun 2006, 12:32

Re: DĂRUIESTE DIN SUFLET PENTRU SUFLET!

Mesajde vasila56 » 07 Mar 2014, 20:04

Felicitări pentru initiativă!
vasila56
 
Mesaje: 55
Membru din: 15 Mai 2010, 13:51


Înapoi la Activitati scolare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator