Cum devin educatoare?

Discutii despre modificarile legii invatamantului si a statutului personalului didactic. Opinii, idei, solutii.

Cum devin educatoare?

Mesajde angelica_gugui » 02 Iun 2009, 19:34

Buna ziua tuturor!

Am terminat Facultatea de Stiinte Politice si lucrez in invatamantul prescolar de aproape 2 ani. Momentan sunt incadrata ca si educatoare suplinitoare. Intrebarea mea este cum pot face sa devin educatoare? Ma pot inscrie la un Master la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei? Pot urma anumite cursuri? Experienta ma poate ajuta cu ceva?
Va multumesc si va doresc o zi excelenta!
angelica_gugui
 
Mesaje: 1
Membru din: 02 Iun 2009, 19:17

cum devin educatoare?

Mesajde nnicco67 » 29 Iun 2009, 22:26

trebuie sa mergeti la universitatea din bucuresti si explicati ce studii aveti .cred ca sunteti educatoare suplinitoare necalificata?totusi ati vazut ce inseamna aceasta profesie care presupune dariure si dragoste pentru cei mici .sunteti norocoasa ca ati lucrat la gradinita si daca sunteti tanara merita sa o luati dela capat si sa va specializati pe invatamant prescolar pt.ca este mare nevoie de resurse umane .tineti cont sa nu va implicati afectiv prea mult pentru ca nu va va face bine ,am trait experienta pe pielea mea ,am inceput la profesori si m-am titularizat la gradinita.ACUM NU MAI REGRET NIMIC .vacanta placuta !
nnicco67
 
Mesaje: 51
Membru din: 12 Mar 2009, 22:06

Mesajde cris1iana » 30 Iun 2009, 22:03

buna! ma mir ca la gradinita unde lucrezi nu te-a ajutat nimeni cu un raspuns.

pt a deveni educatoare trebuie sa mergi la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si sa urmezi specializarea Pedagogie pt Invatamant Primar si Prescolar (3 ani ). Se poate face si la distanta (www.credis.ro)
cris1iana
 
Mesaje: 3
Membru din: 30 Sep 2007, 17:35


Înapoi la Legislatia privind invatamantul

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori