Concurs national cu participare internationala

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

Concurs national cu participare internationala

Mesajde dana_cris27 » 18 Mai 2015, 21:31

În perioada 9-11 iunie 2015, Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, Galați organizează Ediția a III-a, 2014-2015, a Simpozionului național cu participare internațională JURNAL DE PROIECT- DE LA IDEE LA CONSTRUCȚIE SOCIALĂ sau Regândirea transdisciplinară a învățării, Galați, înregistrat în Calendarul activităților educative regionale și județene 2015 la pag. 28, poziția 737.
Simpozionul este deschis tuturor elevilor de învățământ primar și secundar inferior implicați în dezvoltarea unor proiecte de grup la nivelul claselor și institușiilor din care fac parte și are ca scop promovarea bunelor practici privind abordarea integrată aplicată a învățării, de tip transdisciplinar. O modalitate care încurajează cel mai bine abordarea integrată a învățării este activitatea pe baza de proiect. Contribuind la elaborarea unui proiect, elevilor li se creează ocazia de a folosi cunoștințe și tehnici de lucru dobândite la mai multe discipline și le dă posibilitatea acestora de a a asambla într-o viziune personală cunoștințele pe care le au, răspunzând astfel unei întrebări esențiale: „Ce putem face cu ceea ce am învățat la școală?”.
Am fi onorați dacă ați accepta participarea la această manifestare de o deosebită importanță în viața școlii noastre și a comunității în care ne desfășurăm activitatea.
Fişiere ataşate
regulament jurnal de proiect 2015-PDF.pdf
(378.69 KiB) Descărcat de 29 ori
dana_cris27
 
Mesaje: 13
Membru din: 09 Iun 2008, 21:45

Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron