Concurs național „1 Decembrie - Ziua Națională a României”

Forum dedicat colegilor care propun proiecte sau concursuri pe didactic.ro
Reguli forum
Publicati aici numai proiecte pe care le doriti publice si pentru care doriti sa antrenati colegii din tara. Se pot adauga lucrari, imagini, etc. Puteti publica si concursuri la care doriti sa se adauge materiale si comentarii. Atentie! Un concurs sau un proiect are UN SINGUR TOPIC!

Concurs național „1 Decembrie - Ziua Națională a României”

Mesajde acvila » 13 Oct 2017, 20:08

Centrul Școlar de Educație Incluzivă „PRIMĂVARA” Reșița anunță startul celei de-a V-a ediții a competiției „1 Decembrie - Ziua Națională a României” - concurs înscris în cadrul Calendarului Activităților Educative Naționale 2017 fără finanțare M.E.N. *(CAEN 2017) poziția 18.
Concursul cuprinde secțiuni de creație artistico-plastică *(desen/pictură, colaj, sau machetă) pentru competiția elevilor și preșcolarilor, precum și o secțiune de materiale audio-video / prezentări media *(înregistrări video, clipuri de promovare, instantanee, prelucrări media) pentru competiția unităților din care provin elevii și preșcolarii înscriși. Concursul se adresează elevilor și preșcolarilor cu cerințe educaționale speciale din cadrul învățământului special și special integrat și implicit, cadrelor didactice din învățământul special sau special integrat care școlarizează astfel de elevi și preșcolari.
Regulamentul de participare la această competiție este cel anexat acestui anunț.
Pentru îndeplinirea procedurii de înscriere a elevilor și preșcolarilor vă rugăm să folosiți formularul-online a cărui pagină de internet este indicată în regulamentul atașat, iar pentru finalizarea etapei de înscriere a unităților de învățământ și de trimitere a parteneriatelor educaționale vă rugăm să utilizați aplicația-web a cărei adresă o găsiți de asemenea în regulamentul competiției.
Pentru orice informații suplimentare și detalii privind desfășurarea Concursului și a diferitelor etape, puteți consulta informațiile publicate în cadrul comunității de socializare, pe rețeaua Facebook la pagina „Concurs.1.decembrie” dedicată tuturor participanților la această competiție: elevi / preșcolari și cadre didactice.
Echipa vă dorește mult succes tuturor celor înscriși și vă mulțumește peste participare.
Fişiere ataşate
regulament concurs CSEI Primavara + parteneriat (2017-2018).doc
Regulamentul competiției - consultați pentru DETALII privind: calendarul, etapele Concursului și alte condiții de participare!
(492 KiB) Descărcat de 239 ori
acvila
 
Mesaje: 4
Membru din: 12 Mai 2009, 13:09

Re: Concurs național „1 Decembrie - Ziua Națională a Românie

Mesajde acvila » 26 Oct 2017, 15:27

Stimați colegi și dragi concurenți interesați de participarea la Concursul „1 Decembrie - Ziua Națională a României”,
-datorită numărului mare de solicitări, vă anunțăm că termenul inițial de înregistrare a înscrierilor în cadrul concursului a fost prelungit până la data de 10 noiembrie 2017, ora 16:00 *(data limită până la care pot fi transmise inclusiv parteneriatele educaționale, potrivit procedurii);
-toate celelalte termene și proceduri privind înscrierea și participarea rămân neschimbate - pentru detalii, vă rugăm consultați Regulamentul concursului;
Vă rugăm diseminați această informație cadrelor didactice din unitatea dumneavoastră, care pot fi interesate de participare.
Vă mulțumim!
*(...echipa coordonatoare a Proiectului „România e și țara mea!”)
acvila
 
Mesaje: 4
Membru din: 12 Mai 2009, 13:09

Re: Concurs național „1 Decembrie - Ziua Națională a Românie

Mesajde emil » 27 Oct 2017, 13:27

Insistam sa folositi didactic PREMIUM
Efectul va fi mai bun, mediatizarea mai buna
http://www.didactic.ro/abonamente
Emil Onea
Avatar utilizator
emil
Site Admin
 
Mesaje: 2634
Membru din: 22 Oct 2003, 23:10
Localitate: Focsani


Înapoi la Concursul(proiectul) meu

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron