ajutor sindical dupa spitalizare

Probleme legate de salarii, concedii, navete si orice alteceva legat de viata ca angajat bugetar

ajutor sindical dupa spitalizare

Mesajde kristina_racoasa » 10 Noi 2010, 19:52

Am si eu o mare nelamurire si poate ma ajuta cineva.In luna iunie a.c am facut o operatie la o ureche in Ungaria,care a necesitat spitalizare 7 zile (bineinteles totul a fost pe cheltuiala proprie, poate unii considera ca a fost un moft de a pleca din tara sa fac aceasta operatie,dar a fost o necesitate, nu comentez).La intoarcerea in tara am intrebat liderul de sindicat daca pot primi un ajutor de la sindicat. Mi s-a raspuns ca nu se dau ajutoare decat pt deces.Poate stiti mai bine,se da vreun ajutor sau nu? Ma vad pusa in situatia de a ma retrage de la sindicat .Pentru ce sa cotizez la sindicat? Sa traiasca altii bine?
Avatar utilizator
kristina_racoasa
 
Mesaje: 101
Membru din: 14 Mar 2007, 00:56
Localitate: Racoasa

Re: ajutor sindical dupa spitalizare

Mesajde caresoim » 11 Noi 2010, 07:29

In judet la mine se dadea acest ajutor( nu stiu daca se mai da acum), dar o suma infima.Personal, dupa un consult RMN am dus actele doveditoare la sindicat si am primit 1 mil vechi ( eu am platit la spital 10 mil vechi)
caresoim
 
Mesaje: 76
Membru din: 05 Mai 2006, 10:12

Re: ajutor sindical dupa spitalizare

Mesajde juris » 29 Ian 2011, 21:41

[quote="kristina_racoasa"]Am si eu o mare nelamurire si poate ma ajuta cineva.In luna iunie a.c am facut o operatie la o ureche in Ungaria,care a necesitat spitalizare 7 zile (bineinteles totul a fost pe cheltuiala proprie, poate unii considera ca a fost un moft de a pleca din tara sa fac aceasta operatie,dar a fost o necesitate, nu comentez).La intoarcerea in tara am intrebat liderul de sindicat daca pot primi un ajutor de la sindicat. Mi s-a raspuns ca nu se dau ajutoare decat pt deces.Poate stiti mai bine,se da vreun ajutor sau nu? Ma vad pusa in situatia de a ma retrage de la sindicat .Pentru ce sa cotizez la sindicat? Sa traiasca altii bine?[/quote

Depinde de fiecare sindicat in parte. Nu este nimic impus prinm lege.
http://sinvlex.blogspot.com/ - blog independent despre sindicate-invatamant-lege
juris
 
Mesaje: 106
Membru din: 31 Ian 2005, 13:11

Re: ajutor sindical dupa spitalizare

Mesajde stefanavoicu » 29 Ian 2011, 22:58

Eu am fost operată ( tiroidecteomie totala ) în aprilie 2009 si am primit 150 lei de la sindicat. Nu a fost mult , dar decat nimic.
stefanavoicu
 
Mesaje: 71
Membru din: 16 Mar 2004, 22:06


Înapoi la Sindicale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori