Aducem tehnologia în școlile clujene!

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

Aducem tehnologia în școlile clujene!

Mesajde FundatiaComunitaraCluj » 21 Aug 2012, 11:01

Fundația Comunitară Cluj îi invită pe dascălii din școlile și liceele clujene să identifice acele nevoi care pot fi soluționate cu ajutorul tehnologiei, în cadrul programului ”Collegium. Excelență în Educație”, susținut din Fondul Electrogrup. Creat de compania cu același nume în cadrul FCC, fondul asigură un cadru prin care nevoile școlilor și liceelor clujene sunt puse în legătură cu ideile și soluțiile propuse de studenții facultăților cu profil tehnic. Astfel, vor fi finanțate până la patru proiecte ale instituțiilor de învățământ clujene, de până la 15.000 de lei fiecare, implementate pe baza soluțiilor dezvoltate pornind de la propunerile studenților. De asemenea, pentru echipele de studenți implicate sunt disponible patru burse în valoare de 4.500 de lei fiecare. Bursele vor fi acordate tinerilor selectați și vor acoperi costuri legate de instruire, de achiziționarea de materiale didactice sau softuri sau instrumente necesare în implementarea proiectelor.

Aplicațiile din partea școlilor sunt așteptate până în 23 septembrie 2012. La rândul lor, studenții vor depune aplicații după centralizarea nevoilor din instituțiile de învățământ, când vor putea alege proiectul în care doresc să se implice.

Detalii suplimentare despre proiect și fomularele de aplicare sunt disponibile pe http://collegium.fundatiacomunitaracluj.ro/.
Informații suplimentare la adresa dana.stoica@fundatiacomunitaracluj.ro.
FundatiaComunitaraCluj
 
Mesaje: 1
Membru din: 21 Aug 2012, 10:57

Înapoi la Activitati scolare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron