Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde invatator » 24 Mai 2010, 00:19

Vineri si sambata, 21 si respectiv 22 mai 2010, Scoala cu cls. I-VIII "Lucian Blaga" din Ocna Mures s-a aflat la ceas aniversar: "Zilele Scolii". Manifestarea se inscrie in fiecare an in preajma comemorarii patronului spiritual, poetul "luminii", Lucian Blaga.
Actiunile bine organizate si desfasurate au demarat cu deschiderea oficiala la Casa de Cultura, unde sala plina de elevi, parinti, profesori a sustinut programul artistic. S-a prezentat totodata si Anuarul Scolii "Lucian Blaga" de catre director, prof. Pop Elena. Momentul acordat dascalilor pensionari, ca in fiecare an, a fost unul emotionant si respectat de toti cei prezenti .
Corul cls I-IV a inaltat Imn Scolii sub bagheta magica a dirijorului prof. Eva Forika, alaturi de alte piese corale apreciate.
Punctul foarte aplaudat a fost cel intituat "Parada portului national- identitatea fiecarei natii", in care elevii pregatiti cu costumatie adecvata au defilat cu steagul natiei respective pe imagini si pe un fond muzical preluat din specificul respectivei tari. Finalul a apartinut Romaniei, cu fluturarea steagului pe sunetele minunate ale naiului lui Gheorghe Zamfir, "Ciocarlia". Steagul U.E. a incheiat parada, cu sala interpretand "Imnul Europei", punandu-se in valoare ideea de unitate in diversitate.
Dupa spectacol, in scoala s-a derulat sesiunea de comunicari didactice interjudeteana cu tema: "Valorile moral, civice, religioase- interferente in formarea de atitudini la elevi pe intreg parcursul scolar", pe cele trei sectiuni: educatoare, invatatori si profesori.
Sambata, tot la Casa de Cultura, s-a derulat Festivalul Coral Multicultural, la care au participat corurirle: "Dorulet", al profesorilor de la Sc. "L. Blaga", Ocna Mures, "Astra din Campia Turzii, dirijor prof. Rodica Trandafir, Corul Bisericii Reformate din Ocna Mures, dirijor prof. Eva Forika si Corul "Concentus" din Brasov, dirijor, prof. Marius Modiga. Deschiderea a apartinut corului claselor V-VIII din scoala, condus tot de neobosita d-na prof. Eva Foriko.
In piata din centrul orasului, la incheierea festivalului, toate corurile au interpretat un "Multi ani!", sub conducerea prof. Marius Modiga, facand sa rasune spatiul ocnamuresean de cant armonios.
Zilele Scolii L Blaga s-au incheiat oficial sambata, 22 mai, 2010.
Prezenti la manifestari, din partea ISJ Alba, insp. zonal, prof. Szabo Zorica, alaturi de reprezentantii comunitatii, invitatii au apreciat reusita actiunilor organizate de scoala sub conducerea consilierului educativ, Elena Carunta
invatator
 
Mesaje: 525
Membru din: 25 Iul 2004, 17:25
Localitate: Ocna Mures

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde invatator » 24 Mai 2010, 00:35

si imagini
http://www.didactic.ro/fotografie
albumele mele- scoala de care ai nevoie, pag 8
invatator
 
Mesaje: 525
Membru din: 25 Iul 2004, 17:25
Localitate: Ocna Mures

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde valiionita » 24 Mai 2010, 18:42

SUS INIMA , ROMANI!!!
SA FITI MEREU ASEMENI ZILEI DE AZI!!!!
SA NU VA DATI BATUTI DE RAUTATILE VREMURILOR!!!!!!!!!!
UN MOLDOVEAN DORNIC DE A FI ASEMENI VOUA!!!!!!!!!!!!!!!!!
valiionita
 
Mesaje: 92
Membru din: 27 Dec 2006, 16:36

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde agent » 24 Mai 2010, 18:54

Felicit toti colegii mei pentru calitatea materialelor prezentate , pentru munca depusa in organizarea si desfasurarea tuturor actiunilor dedicate zilelor scolii noastre.
Dragostea fata de frumos , fata de lucrul bine facut , fata de muzica ne face sa fim saptamanal impreuna la repetitii unde cantam cu multa daruire !
Intalnirea corala a fost superba , unica pentru mine ,multumesc tuturor celor prezenti.
Sper sa ne mai intalnim cu astfel de spectacole !
Prof. Elena Pop !
agent
 
Mesaje: 10
Membru din: 17 Iul 2008, 13:07

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde radunic » 24 Mai 2010, 19:42

AVAND CONVINGEREA CA A FOST UN EVENIMENT DEOSEBIT, IN CARE ATI PUS MULT SUFLET, VA ADRESAM SINCERE FELICITARI PENTRU ACTIVITATILE DESFASURATE CU OCAZIA ZILELOR SCOLII "LUCIAN BLAGA" OCNA MURES. SUNTEM ALATURI DE COLEGII DE LA ACEASTA SCOALA CHIAR DACA NU INTOTDEAUNA PUTEM RASPUNDE "PREZENT". CU ALEASA CONSIDERATIE PENTRU ACESTI MINUNATI COLEGI, FAM. RADU - ALBA IULIA
radunic
 
Mesaje: 1
Membru din: 24 Mai 2010, 19:31

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde luminitachetan » 24 Mai 2010, 21:31

Inima mea a fost alaturi de voi, dragi prieteni ocneni, ganduri calde pentru prieteni de suflet, gazde primitoare si oameni deosebiti, DASCALI care va risipiti in fiecare zi in minunile vietii, copiii! La multi, multi ani, cu impliniri si succese, adevarati parinti de carte, cadre didactice al Scolii Generale <<Lucian Blaga>> Ocna-Mures!
Luminita Chetan
luminitachetan
 
Mesaje: 25
Membru din: 05 Ian 2006, 19:11

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde mariro » 24 Mai 2010, 22:31

Va urez la multi ani cu multa putere de munca; sa fiti mereu prezenti in mijlocul copiilor ca si pana acum, asa cum toti didacticii stim, cu activitati extraordinare! Felicitari pentru activitatile voastre minunate! Numai bine!
Avatar utilizator
mariro
 
Mesaje: 16653
Membru din: 16 Mai 2004, 20:40
Localitate: Galati

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde felixmunteanu » 24 Mai 2010, 22:52

Felicitari, Elena! Dupa cum ti-am mai scris, gandul meu a fost si la voi. Sunt convinsa ca activitatile voastre au fost deosebite asa cum ne-ati obisnuit de fiecare data.
Mult succes in continuare va doresc!
felixmunteanu
 
Mesaje: 756
Membru din: 15 Mai 2006, 10:29

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde carmencreanga » 24 Mai 2010, 23:22

FELICITARILE MELE DISTINSELOR CADRE DIDACTICE! SA AVETI PARTE DE ACTIVITATI LA FEL DE REUSITE!
Avatar utilizator
carmencreanga
 
Mesaje: 8598
Membru din: 01 Apr 2009, 17:05

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde alena » 24 Mai 2010, 23:31

Toate gandurile bune inimoaselor colege(prietene) de la Scoala "Lucian Blaga" Ocna Mures. Activitatile organizate sunt impresionante si emotionante. Felicitari pentru unitate, abnegatie si daruire! Lena este un superorganizator, iar colegele mereu implicate.
Elena (Galati)
alena
 
Mesaje: 194
Membru din: 02 Ian 2005, 12:21
Localitate: Galati

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde jiglau59 » 25 Mai 2010, 22:17

Felicitari d-nei invatatoare CARUNTA ELENA,pentru activitatile deosebite pe care le realizeaza in cadrul comunitatii OCNA MURES .
jiglau59
 
Mesaje: 1
Membru din: 27 Mar 2007, 22:23

Re: Zilele Scolii "Lucian Blaga"

Mesajde ica_buzgar » 26 Mai 2010, 23:11

Într-o dimineaţă cu cerul senin, cu soarele vesel care revărsa căldura-i mângâietoare peste natură, grupul neobosit de cadre didactice de la ŞCOALA ,,LUCIAN BLAGA" OCNA MUREŞ, sărbătoresc ZILELE ŞCOLII .
Felicitări,dragi colege şi colegi,care aţi pus suflet în tot ceea ce aţi întreprins pentru reuşita activităţilor ! Aţi emanat tuturor spectatorilor prietenia,bogăţia,tinereţea şi veselia voastră.
Singurul mod rezonabil de a educa este acela de a fi pildă de urmat, spunea un mare învăţat, voi sunteţi o pilda de urmat.
,, LA MULŢI ANI ŞCOALĂ ! "
,, LA MULŢI ANI DASCĂLI !"
ica_buzgar
 
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2008, 19:38


Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori