de bogdan93 » 12 Iun 2010, 00:21
Dorim sa va anuntam ca noi incepand cu data de sambata 12 iunie vom pleca pentru cateva zile intr-un stagiu in Franta pentru a le prezenta partenerilor internationali proiectul si rezultatele acestuia. Cu aceasta ocazie profitam de moment pentru a solicita din partea d-lor si materialele dar si cateva impresii pentru publicarea in antologie proiectului. Dorim ca volumul sa reflecte pe deplin si implicarea celor 3 fundatii/asociatii internationale cu care avem parteneriate astfel incat proiectul sa fie 100% unul autentic. Precizam ca in volum se vor regasi si materiale ale participantilor din Franta, Turcia si Republica Moldova. In principal acesta este motivul pentru care s-a intarziat cu trimtierea antologiei. Dorim ca aceasta sa fie 100% autentica si sa reflecte totalmente munca profesorilor. Am decis ca in finalul cartii sa incropim si cateva creatii ltierare ale elevilor care au fost premiate incercand astfel sa promovam adevaratele valori ale tinerilor cu potential creativ. Dupa cum am mai afirmat dorim ca volumul sa fie realizat intr-o maniera de o inalta tinuta stiintifica. Mentionam ca am solutionat toate dintre neclaritatiel care au aparut cu profesorii care nu au primit materialele pt simpozion. Materialele au fost trimise si au si ajuns. daca mai sunt cazuri va rugam sa transmiteti numele/prenumele, liceul/scoala si titlul lucrarii dvs, bineinteles si adresa la care doriti sa va fie expediat plicul. Daca doriti publicarea in antologie este necesara o retrimitere a materialelor prin e-mail. Va multumim si imediat ce vom reveni in tara vom solutiona si alte posibile neclaritati dac acestea exista.