de feliwhy » 20 Feb 2010, 17:35
Va rog sa ma ajutati!
Sunt intr-o mare dilema!
M-am titularizat anul trecut pe un post de invatator, cu viabilitate un an de zile, anul acesta scoala intra in restrangere de activitate (desi avem 56 de copii care vin in clasa I), la gradinita va aparea un post, prin pensionarea unei doamne. Cei din inspectorat au spus ca unul dintre noi (care are dubla specialitate) poate trece pe postul respectiv fara probleme, rezolvandu-se restrangerea le nivel de unitate scolara. Fiind cea mai mica dintre toti, am decis sa ma duc eu la gradinita, si sa rezolvam problema.
Gradinita dintr-o localitate vecina intra si ea in restrangere de activitate, iar fata care intra este din comuna noastra, si doreste acelasi post.
Stiu ca trebuie sa-mi depun dosar la ISJ pentru a solicita postul respectiv, dar nu stiu daca fata aceea, care este titulara pe educatori, are prioritate in fata mea. Mentionez ca in comuna noastra Gradinita are director si deci personalitate juridica, se incadreaza problema mea in punctul 1 din metodologie unde se spune ca se rezolva restrangerile la nivel de unitate scolara?