Trei mari scriitori - Concurs national - Rezultate etapa I

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

Trei mari scriitori - Concurs national - Rezultate etapa I

Mesajde carmina_ariana » 20 Ian 2011, 14:08

Acestea sunt rezultatele la Concursul National "Trei mari scriitori", etapa I - "Mihai Eminescu - iubire fara sorti de izbanda":

Au fost peste 500 de elevi participanti care ne-au incantat cu poeziile, eseurile si desenele lor. In total au participat mai mult de 100 de scoli din intreaga tara, de aceea jurizarea a durat o mai lunga perioada de timp decat anuntasem initial. Diplomele vor fi expediate sapatamana viitoare.
Felicitari tuturor participantilor!
Fişiere ataşate
REZULTATE EMINESCU.doc
(65.5 KiB) Descărcat de 117 ori
carmina_ariana
 
Mesaje: 19
Membru din: 15 Dec 2009, 10:35

Re: Trei mari scriitori - Concurs national - Rezultate etapa

Mesajde carmina_ariana » 20 Ian 2011, 14:16

Asteptam lucrarile pentru a doua etapa pana in 28 ianuarie 2011. Din nou exista trei sectiuni, de aceasta data dedicate lui I. L. Caragiale: creaţie literară (schiţe sau piese de teatru – comedii), eseuri (comicul în schiţele şi piesele de teatru scrise de marele dramaturg român), desene (inspirate de schiţele sau piesele de teatru ale lui Caragiale). Pot participa elevi de gimnaziu si liceu, iar profesorii coordonatori vor introduce in plic fisa de inscriere, taxa de 10 ron, un plic timbrat autoadresat si desenele elevilor. Vor fi expediate pe adresa SUFANA ROMANA, O. P. 3, C. P. 30, ALBA IULIA.
Creaţiile plastice (desenele) vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe suport A4. Fiecare lucrare va fi însoţită pe verso de o etichetă ce va cuprinde: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, şcoala, localitatea, judeţul.
Creaţiile literare vor fi trimise pe adresele de e-mail: romanagheaja@yahoo.com, iulia_motei@yahoo.com, yonypersonal@yahoo.com, pop.romina@yahoo.com , vor fi redactate în format A4, cu diacritice, font Times New Roman, cu caractere de 12 şi spaţiere la 1,5 rânduri. Titlul va fi scris cu Times New Roman, caractere de 14, Bold. Sub titlu se vor trece numele si prenumele elevului, clasa, scoala, numele si prenumele profesorului coordonator. Lucrările vor respecta temele propuse pentru fiecare etapă în parte.
La secţiunea I a etapei a II-a (“I. L. Caragiale – ironie şi comedie”) se vor expedia creaţii literare în proză (schiţe sau piese de teatru), iar lucrările vor conţine cel mult 5 pagini (schiţe) şi 10 pagini (piese de teatru).
Referatele, eseurile de la secţiunea a II-a a fiecărei etape vor respecta temele propuse şi se vor încadra în maximum 5 pagini. La sfârşitul lucrării, dacă este cazul, se va consemna bibliografia.
Un cadru didactic poate participa cu 3 lucrări la fiecare secţiune;
Lucrările înscrise în concurs nu se restituie, iar diplomele vor fi trimise până la datele stabilite;
• Taxa de participare este de 10 RON pentru fiecare cadru didactic, pentru fiecare etapă. Aceasta va fi expediată odată cu lucrările, în plic, la fiecare etapă a concursului.
• Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni, precum şi diplome de participare tuturor elevilor nepremiaţi (pe diplome va fi trecut şi numele cadrului didactic coordonator);
• Evenimentul va fi mediatizat în mass media locală si pe site-ul www.didactic.ro;
• Se va organiza o expoziţie cu lucrările participanţilor la sediul şcolii.
• Rezultatele vor fi publicate pe site-ul www.didactic.ro.
carmina_ariana
 
Mesaje: 19
Membru din: 15 Dec 2009, 10:35

Re: Trei mari scriitori - Concurs national - Rezultate etapa

Mesajde carmina_ariana » 06 Feb 2011, 14:52

Am incheiat semnarea diplomelor pentru prima etapa a concursului. Le-am expediat, iar elevii premianti vor avea surpriza de a gasi in plicul cu diplome si o carte, Regasirea Sinelui intr-o lume ideala, in care sunt tratate patru stari privilegiate din opera eminesciana: Somnul, Visul, Moartea si Singuratatea.
Felicitari tuturor participantilor!
carmina_ariana
 
Mesaje: 19
Membru din: 15 Dec 2009, 10:35

Re: Trei mari scriitori - Concurs national - Rezultate etapa

Mesajde carmina_ariana » 06 Feb 2011, 14:59

In curand incheiem jurizarea lucrarilor trimise de dvs. pentru etapa a doua a concursului, dedicata lui I.L. Caragiale. Din nou, participantii au fost numerosi, iar materialele expediate deosebit de frumoase, realizate de elevi talentati si bine indrumati de cadrele didactice.
Asteptam sa participati si la ultima etapa a concursului. Materialele pot fi expediate in acelasi mod, pana in data de 28 februarie 2011, pe adresele de mail deja cunoscute, iar plicurile continand fisa de inscriere, plicul timbrat autoadresat cu timbre in valoare de cel putin 3 lei, desenele elevilor vor fi trimise pe adresa Sufana Romana, O. P. 3, C. P. 30, Alba Iulia.
Din nou, exista trei sectiuni: creaţie literară (proză respectând tema copilăriei), eseuri (interpretarea operelor literare în proză ale lui Ion Creangă), desene (inspirate de operele literare ale lui Creangă, respectând tema copilăriei).
Pentru orice nelamuriri, va rugam sa scrieti pe romanagheaja@yahoo.com
Multumim!
carmina_ariana
 
Mesaje: 19
Membru din: 15 Dec 2009, 10:35


Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori