Raport autoevaluare pentru directori invatamant prescolar

Raport autoevaluare pentru directori invatamant prescolar

Mesajde nikoleta » 23 Iun 2012, 13:44

AS DORI DACA ARE CINEVA UN MODEL DE RAPORT AUTOEVALUARE PENTRU DIRECTORI INVATAMANT PRESCOLAR
nikoleta
 
Mesaje: 62
Membru din: 01 Apr 2008, 20:20

Re: Raport autoevaluare pentru directori invatamant prescola

Mesajde crissys » 25 Iun 2012, 16:21

scrii ce-ai facut, ce-ai realizat...banuiesc ca ai avut un plan managerial cu care ai retinut atentia colegilor la inceputul anului scolar, nu? acum faci bilantul !obiective, tinte atinse...ma intreb cum sunteti numiti directori de unitate cand voi nici sa legati doua fraze nu sunteti in stare, cautati un "model" pentru orice si pentru toate...din cauza unora ca voi merg lucrurile din ce in ce mai prost in invatamant si nu numai... :(
crissys
 
Mesaje: 36
Membru din: 20 Feb 2011, 20:32

Re: Raport autoevaluare pentru directori invatamant prescola

Mesajde andreea_muntean » 05 Iul 2012, 17:53

crissys scrie:scrii ce-ai facut, ce-ai realizat...banuiesc ca ai avut un plan managerial cu care ai retinut atentia colegilor la inceputul anului scolar, nu? acum faci bilantul !obiective, tinte atinse...ma intreb cum sunteti numiti directori de unitate cand voi nici sa legati doua fraze nu sunteti in stare, cautati un "model" pentru orice si pentru toate...din cauza unora ca voi merg lucrurile din ce in ce mai prost in invatamant si nu numai... :(


Bravo!!In sfarsit inca cineva cu aceasta opinie!!Subscriu,unii sunt mai rau decat va puteti imagina!Cum sunt numiti?Mai conteaza....nepotism,valoare multimea vida,vocabular ioc,agramatisme...cam astea sunt criteriile stimata doamna.”Regret” ca multi nu ne incadram in standardele lor,altfel ar merge prea bine treburile si ar fi un paradox!! :lol:
andreea_muntean
 
Mesaje: 440
Membru din: 08 Feb 2007, 01:19

Re: Raport autoevaluare pentru directori invatamant prescola

Mesajde pandreea52 » 28 Oct 2023, 18:14

Ar trebui sa existe examene serioase pentru functia de director/director adjunct fie din scoli /CJRAE si nu numiti politic.Unii chiar fac traseism politic pentru a fi mentinuti in functie ani de zile peste 10 ani fara a avea un atribut meritoriu institutiei pe care o reprezinta.Basca aranjeaza examenele posturilor mai ceva ca un minister si numind in comisiile pentru ocuparea posturilor fix cine trebuie. De ce ministerul nu limiteaza ca un director sa nu poata fi in functie decat 2-3 mandate????Precizez ca sunt consilier scolar iar directorul nostru nu a fost schimbat de peste 10 ani de zile si si-a adus toate rudele in Cjrae.Vi se pare normal intr-o tara asa zis democrata.De ministerul nu face ceva??
pandreea52
 
Mesaje: 1
Membru din: 28 Oct 2023, 17:40

Re: Raport autoevaluare pentru directori invatamant prescola

Mesajde hera22 » 03 Noi 2023, 18:19

Raportul de autoevaluare se întocmește ținând cont de indicatorii Fișei de autoevaluare emisă, pentru directori, de ISJ. Vă atasez un raport, mai vechi, care poate vă ghidează. Spor la treabă!
hera22
 
Mesaje: 1
Membru din: 16 Aug 2012, 01:12


Înapoi la Invatamant prescolar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori