PORTRETE DE DASCALI-Proiect pt cadre didactice si elevi

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

PORTRETE DE DASCALI-Proiect pt cadre didactice si elevi

Mesajde vioreldolha » 22 Apr 2010, 05:30

INVITAŢIE PENTRU CADRE DIDACTICE ŞI ELEVI LA PROIECTUL ,,PORTRETE DE DASCĂLI” EDIŢIA A II-A:

Ediţia a II-a va purta numele eroului învăţător Lazăr Tâmpa şi va avea loc în Almaş în 29 mai 2010, între orele 9,45 şi 18. Parteneri ai proiectului sunt Asociaţia Învăţătorilor din judeţul Arad, Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, IŞJ Arad, Şcoala Generală ,,Lazăr Tâmpa” Almaş şi Consiliul Local al comunei Almaş din judeţul Arad.
Simpozionul la care se poate participa direct sau doar prin trimiterea lucrării va avea două secţiuni:
a)Cadre didactice – participă cu lucrări în care pot fi prezentaţi dascăli de altădată sau care şi-au încheiat deja activitatea de la catedră şi care pot fi modele de profesionalism şi devotament.
b)Elevi – participă cu eseuri, creaţii plastice în care pot fi prezentaţi dascăli care au contribuit/contribuie la educaţia lor

Lucrările (recomandăm să fie de 1-2 pagini şi cel mult 10 pagini) vor fi publicate în revistele electronice şi tipărite ale Asociaţiei Învăţătorilor (şi volum cu ISBN)
Responsabilul organizării ediţiei a II-a este doamna învăţătoare Vesa Rafila (tel 0745 657987) împreună cu echipa de proiect: Stein Mariana, Crişan Cristina, Stein Adrian, Gheorghe Andreia, Tuduce Florica, Viorel Dolha
Pe lângă susţinerea lucrărilor în cadrul simpozionului va avea loc dezvelirea bustului eroului, bust amplasat în faţa şcolii ce-i poartă numele.

Lucrările se trimit până în data de 20 mai 2010, orele 14 însoţite de formularul de înscriere (se găseşte în anexă) pe e-mail asociatiainvatatorilor@gmail.com şi stein.mariana@yahoo.com Colegii din alte judete care doresc sa participe direct la simpozion sunt rugati sa isi anunte prezenta pana in 9 mai Titlul e-mailului va fi ,,Portrete de dascali Jud.......... Nume........”

PENTRU ACOPERIREA CHELTUIELILOR PRIVIND ORGANIZAREA ŞI TIPĂRIREA
1.Nu se percepe taxă de la cei care fac parte din Asociaţia Învăţătorilor din judeţul Arad sau Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România şi au achitat cotizaţia anuală de 25 lei (care le dă dreptul de a participa la toate proiectele asociaţiei)
-Colegii din jud Arad pot achita cotizatia prin depunere în contul:
ASOCIAŢIA ÎNVĂŢĂTORILOR DIN JUDEŢUL ARAD cod fiscal 14730765 cont CEC Bank Arad cod IBAN RO07CECEAR0137RON0091297
Să precizaţi neapărat ,,cotizaţie AGIRo pe 2010 şi numele Dv
-Colegii din celelalte judete pot achita cotizatia prin depunere în contul: ASOCIAŢIA GENERALĂ A ÎNVĂŢĂTORILOR DIN ROMÂNIA cod fiscal 23564572 cont CEC Bank Arad cod IBAN RO32CECEAR0137RON0355948
Să precizaţi neapărat ,,cotizaţie asoc. inv. pe 2010 şi numele Dv

2.Pentru cei care nu doresc să facă parte din asociaţie şi doresc doar să li se publice lucrarea taxa este de 20 lei şi se va achita până la data participării la secretariatul simpozionului, d-nei Vesa Rafila, direct sau prin mandat poştal pe adresa : loc. Joia-Mare, nr 24, com Almaş, jud. Arad, cod poştal 317007

Amanunte se gasesc la adresa http://www.aiarad.ro/forum/viewforum.php?f=11
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35

Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori