Parteneriat national

Parteneriat national

Mesajde dana_cris27 » 31 Oct 2014, 17:37

Stimati colegi,
Va invit sa colaboram in cadrul unui proiect deosebit prin care sa punem in valoare copiii și munca acestora in echipă! Vă rog sa descărcați acordul de parteneriat atașat sa-l semnati și sa-l ștampilați la scoala si sa-mi trimiteti un mail la adresa elenabalcan@yahoo.com pentru a stabili detaliile de trimitere!

Descrierea activităţii principale
Simpozion naţional JURNAL DE PROIECT – de la idee la construcţie socială sau Regândirea transdisciplinară a învăţării
Simpozionul este activitatea de promovare a proiectelor de succes derulate la nivelul instituţiilor partenere, ca modalităţi de realizare a învăţării de tip transdisciplinar la nivel curricular.
La această activitate participă echipaje de câte 4 elevi, coordonaţi de 1-2 profesori, pentru a prezenta proiecte realizate la nivelul şcolilor partenere. Un echipaj nu poate susţine decât o singură prezentare.
Modalitatea de participare directă poate fi cu prezentare susţinută de suport digital, de poster şi/sau de expoziţie cu produse.
Elevii şi profesorii coordonatori vor primi pentru participare diplome, adeverinţe, broşura şi publicaţia simpozionului, tricouri şi alte premii, în cadru festiv, la sala media a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.
Taxa de participare se percepe doar profesorului/profesorilor coordonatori de echipaj (30 lei/persoana) si reprezinta cheltuieli de editare. Cheltuielile de transport si cazare se suporta de catre participanti, organizatorul putand pune la dispozitie informatii cu privire la ofertele cele mai avantajoase.

Alte precizari vi le vom oferi in invitatiile si regulamentele de participare, dupa inscrierea proiectelor in CAEN.
Fişiere ataşate
acord Jurnal de proiect 2014.doc
(47.5 KiB) Descărcat de 46 ori
dana_cris27
 
Mesaje: 13
Membru din: 09 Iun 2008, 21:45

Înapoi la Invatamant primar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori