Partener din Germania pentru proiecte Leonardo da Vinci, IVT

Partener din Germania pentru proiecte Leonardo da Vinci, IVT

Mesajde miorita » 17 Ian 2012, 21:09

Stimati parteneri,

Suntem onorati sa derulam impreuna cu Dvs. in exercitiul 2012 parteneriate IVT, VETPRO, PLM din cadrul programului Leonardo da Vinci.

Vitalis GmbH, este o organizatie din estul Germaniei, regiunea Saxonia care a derulat in decursul a 15 ani de experienta, peste 600 de proiecte Leonardo da Vinci fiind partener pentru multe scoli, universitati si organizatii din Europa. Vitalis GmbH a primit certificatul de Best Practice de doua ori din partea Uniunii Europene. A primit peste 4000 de beneficiari ai granturilor Leonardo da Vinci sau ai altor proiecte din cadrul programelor Comisiei Europene, organizand stagii de practica sau programe de schimburi pentru diferite domenii de pregatire. Vitalis GmbH colaboreaza cu Camera de Comert si Industrie din Leipzig (IHK-Leipzig), Centrul de Educatie si Formare Profesionala - ZAW-Zentrum für Aus –und Weiterbildung, cu Camera Mestesugarilor din Leipzig si cu peste 200 IMM-uri din domenii diferite pentru implementarea proiectelor in cele mai bune conditii. Rolul nostru in cadrul parteneriatului este de a facilita accesul participantilor Dvs. in intreprinderi germane sau centre de formare moderne, laboratoare echipate cu aparate, instrumente si instalatii moderne, care folosesc tehnologii inovatoare de ultima ora, astfel incat sa putem asigura o formare profesionala de inalta calitate. De asemenea va oferim spatii de cazare si masa, va asiguram transportul local, asigurarile de munca si va organizam programul cultural, respectiv activitati de timp liber.Dorim facilitarea tranzitiei de la scoala la viata activa prin posibilitatea de a avea o perspectiva asupra formarii profesionale dintr-o alta tara al Uniunii Europene. Prin experienta dobandita in cadrul proiectelor Leonardo da Vinci inclusiv cu scolile din Romania va asiguram derularea in cele mai bune conditii a parteneriatului si indeplinirea in totalitate a obiectivelor proiectului. Dupa cum stiti sistemul economic din Germania este inca foarte stabil, noi oferim participantilor o sansa de a cunoaste acest stil de viata si speram intr-o foarte buna colaborare cu Dvs. si cu Agentia Nationala din Romania.
Echipa Vitalis este formata din profesionisti cu experienta in managementul proiectelor si va vor sta la dispozitie pentru indeplinirea obiectivelor proiectelor.
Va rugam sa nu ezitati sa vizitati site-ul nostru www.gut-wehlitz.de sau sa ne contactati, leonardo2@gut-wehlitz.de
sau la nr. de telefon +49 0 3 42 04 77 40 00 dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare.

Echipa Vitalis
miorita
 
Mesaje: 4
Membru din: 25 Sep 2006, 15:59

Înapoi la Proiecte didactice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator