Nu gasesc pagina

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Nu gasesc pagina

Mesajde dana_rusu » 29 Mar 2012, 17:40

buna ziua,
de cateva zile am schimbat - printr-un mesaj trimis catre dvs. - denumirea scolii din scoala de arte si meserii lungani in grupul scolar lungani. Dupa aceasta operatiune, cand dau, pe google cautare grupul scolar lungani nu imi apare pagina http://scoli.didactic.ro/grupul_scolar_lungani desi in varianate veche daca dadeam cautare scoala lungani primul site care aparea era http://scoli.didactic.ro/scoala_de_arte ... ....puteti sa-mi explicati de ce si sa fac in asa fel incat sa apara primul la cautare pe google grupul scolar lungani?,.....va multumesc
dana_rusu
 
Mesaje: 1
Membru din: 05 Feb 2007, 16:36

Nu gasesc stirea

Mesajde magessa » 04 Feb 2013, 10:09

Buna ziua,
Am incercat sa postez un regulament pentru un concurs, la ~stiri si evenimente~, dar nu stiu daca am procedat cum trebuie, pt. ca nu il gasesc. L-am postat (sau am incercat, cel putin) in data de vineri, 1 febr. 2013. As dori sa primesc un raspuns in acest sens, Sa stiu cum sa procedez. MULTUMESC!
magessa
 
Mesaje: 4
Membru din: 03 Mai 2012, 22:04

Re: Nu gasesc stirea

Mesajde rofi3 » 04 Feb 2013, 11:12

Buna ziua,

In contul dvs. cu id-ul magessa , nu este nici un material , stire propusa, puteti vedea si dvs. acest lucru daca accesati link-ul Pagina mea , dupa logare .
Exista urmatoarele variante : fie nu ati finalizat propunerea anuntului sau ati propus stirea de la scoala , si ati incarcat-o in contul altcuiva .
Va rog sa-mi spuneti titlul , ca sa verific unde se gaseste anuntul dvs.
rofi3
Site Admin
 
Mesaje: 1176
Membru din: 18 Dec 2008, 20:16


Înapoi la Despre site

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori