Invitatie la Congresul Cadrelor Didactice -Constanta27-31aug

Invitatie la Congresul Cadrelor Didactice -Constanta27-31aug

Mesajde vioreldolha » 06 Aug 2010, 11:29

,,Bogaţi în lipsuri, în îndatoriri şi în iubiri de moşie, apropiaţi-vă de sufletele noastre, ridicaţi-le până unde poate vrednicia şi conştiinţa voastră trează. Aşa Vă vrem!’’ din cuvântul de întâmpinare la al V-lea congres învăţătoresc din perioada interbelică.


Invitaţie la Congresul Cadrelor Didactice- Constanţa 27-31 august

În 1910 la Constanţa avea loc al III-lea Congres al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România. La exact 100 de ani, tot la Constanţa, între 27-31 august 2010, invităm cadrele didactice din România să participe la al XXXI-lea Congres al AGIRo şi al Cadrelor Didactice Române de peste Hotare.

Orice învăţător, educatoare sau profesor poate participa la acest forum care îşi propune dezbaterea problemelor educaţiei, dezvoltarea profesională prin cursurile de formare susţinute de personalităţi din domeniul ştiinţelor educaţiei şi constituirea departamentelor şi echipelor pentru diferitele proiecte educaţionale internaţionale/naţionale/regionale.

La precedentele congrese nu am refuzat niciun doritor (membru sau nu al AGIRo) chiar dacă s-a ajuns şi la peste 1300 participanţi. Mai mult, anul acesta cadrele didactice pot fi însoţite de famile, prieteni şi elevi (care se înţelege că vor participa doar la programul de ,,după program”.

Contăm pe prezenţa unor înalţi oficiali fiindcă la ediţiile trecute nu au lipsit Preşedintele Românie, Ministrul Educaţiei, Preşedintele Academiei Române, foşti miniştri ai educaţiei, parlamentari, europarlamentari, reprezentanţi ai autorităţilor locale, personalităţi ale vieţii publice şi din domeniul culturii, rectori, inspectori şcolari, lideri sindicali. Nu vor lipsi nici anul acesta zeci de cadre didactice de etnie română din Ungaria, Transcarpatia, Bucovina de Nord, Basarabia de Sud, Transnistria, Republica Moldova, Bulgaria, Macedonia, Albania, Timoc-Morava, Banatul Sârbesc care apără în comunităţile lor FRONTIERELE LIMBII ROMÂNE.

Deschiderea lucrărilor va avea loc în 28 august ora 10 la Teatrul ,,Oleg Danovski” din Constanţa. În rest congresul se va desfăşura în Eforie Sud, acolo unde AGIRo şi Asociaţia Învăţătorilor şi Institutorilor Constănţeni au reuşit să găsească pentru participanţi cazare la hotel şi inclusiv trei mese pe zi la 55 lei/persoană/zi, dar şi săli de conferinţă în cadrul hotelului şi la Liceul „Carmen Sylva". Invitaţii sunt aşteptaţi din seara zilei de 27 august, iar congresul se va încheia în 31 august după prânz.

Pentru înscrieri scrieţi la vioreldolha@yahoo.com sau sunaţi la 0723259290.

Cu deosebită consideraţie,
Viorel Dolha
preşedintele Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România
Fişiere ataşate
Invitatie la Congresul cadrelor didactice.doc
invitatie
(56.5 KiB) Descărcat de 62 ori
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35

Re: Invitatie la Congresul Cadrelor Didactice -Constanta27-31aug

Mesajde vioreldolha » 09 Aug 2010, 13:19

REFERITOR la Congresul cadrelor didactice de la Constanta din 27-31 aug se pare ca:
-Maestrul Tudor Gheorghe va da un spectacol exclusiv pt participantii la congres, dupa deschiderea lucrarilor.
-Ministrul Educatiei Leonid Bujor din R.Modova a confirmat deja ca va participa
-Sigur ca lista personalitatilor si lista surprizelor placute abia se deschid.

Va reamintesc ca inscrierile continua in toate judetele si ca informatii proaspete si imagini gasiti pe http://www.aiarad.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=1087

PT inscriere

1.SE ACHITA un avans de 50 lei in contul SPECIAL pt congres al ASOCIATIEI GENERALE A ÎNVĂŢĂTORILOR DIN ROMÂNIA cod fiscal 23564572 cont CEC Bank Arad cod IBAN RO06CECEAR0130RON0435188

2.Se trimite un e-mail cu comanda si tabelul care pot fi descarcate de pe http://www.aiarad.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=1087

3.Restul sumei se achita la Eforie Sud la sosire unde se va arata si chitanta cu avansul individual sau pt grupul Dv.
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35

Re: Invitatie la Congresul Cadrelor Didactice -Constanta27-31aug

Mesajde vioreldolha » 12 Aug 2010, 17:58

,,Portrete de dascali,, volumul II avand peste 150 de articole despre cadre didactice care au slujit scoala se va distribui gratuit.
Sigur ca se vor distribui gratuit si Buletinul congresului si Revista AGIRo.
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35

Re: Invitatie la Congresul Cadrelor Didactice -Constanta27-31aug

Mesajde vioreldolha » 14 Aug 2010, 12:21

Se fac inscrieri in continuare pana in 25 august.
Se poate veni si cu familia si pentru mai multe zile.
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35

TABEL CARE VA APARE IN BULETINUL CONGRESULUI

Mesajde vioreldolha » 14 Aug 2010, 22:43

CEL MAI URGENT LUCRU:
Trebuie sa duc urgent la tipografie Buletinul Congresului de anul acesta.
In buletin vrem sa ii trecem pe toti participantii.
Pentru a apare in buletinul congresului trebuie urgent sa mi se trimita vioreldolha@yahoo.com datele urmatoare ale cadrelor didactice:
-nume
-localitate, judet
-unitatea scolara
-functia
-telefon si e-mail

Ramane pe urma de vazut cu amanuntele inscrierii la cazare si masa. Doar acest tabel imi este urgent acum fiindca buletinul trebuie sa intre la tipar.
Fişiere ataşate
Tabelul pt Buletinul Congresului cu cadrele didactice.doc
TABEL CARE VA APARE IN BULETINUL CONGRESULUI
(41 KiB) Descărcat de 30 ori
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35

Re: Invitatie la Congresul Cadrelor Didactice -Constanta27-31aug

Mesajde vioreldolha » 26 Aug 2010, 07:33

Stimati Colegi,
Nu mai comunicati cu mine prin e-mail incepand de azi. Voi fi pe drum (luam si delegatiile din Ungaria, Serbia, Bulgaria in drumul spre Eforie Sud). Sunati-ma la 0723259290 doar daca persoana de contact din jud Dv nu raspunde si daca nu ati reusit sa rezolvati nici cu doamnele Rupesac si Teodorescu. Aveti in vedere ca si telefonul imi va fi foarte solicitat, iar in timpul sedintelor de congres va fi inchis.

Gasiti toata procedura si programul si tabelele cu participantii si persoanele de contact pe http://www.aiarad.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=1087

Comunicati intre dumneavoastra la nivelul delegatiei judetene, iar persoanei de contact din Constanta sa ii spuneti urgent la telefon:
1. o situaţie exactă şi detaliată pt respectivul grup privind cazarea (câte nopţi, câte camere de 3 locuri şi câte camere de 2 locuri–doar pt cazurile de soţ-soţie fiindcă aceste camere sunt mai puţine şi doar la hotel Bistriţa). Le ramanem indatorati celor care se conformeaza rugamintii de a sta cate 3 doamne si 3 domni. Camerele sunt 3 locuri si ocupand o astfel de camera doar doi pierdem aproape 100 de locuri pentru care va trebui sa gasim alte hoteluri.
2. o situaţie exactă şi detaliată pt respectivul grup privind masa (câte mic dejunuri, câte prânzuri, câte cine în total şi pe fiecare zi)
3. care sunt cei care déjà sunt cazati sau déjà au cheile camerelor sau au rezervat camerele
4. cei care sosesc după 27 august (sanu uitam de ei)

CELE DE MAI SUS TREBUIE URGENT COMUNICATE PERSOANEI DE CONTACT

ALTE DATE CU CARE SA FITI PREGATITI
-care este/sunt responsabilul/responsabilii de grup/grupuri din fiecare judeţ
-care sunt cei trecuţi din eroare în tabel şi nu au achitat taxa de participare
-care sunt cei care au achitat taxa de 30 lei dar NU participa efectiv urmând să le trimitem doar publicaţiile congresului
-să comunicati cu tabelul in fata şi câţi membri de famile care NU sunt cadre didactice au nevoie de cazare şi masă (să un uităm de ei fiindcă pe aceştia un i-am trecut în acest tabel atasat pe http://www.aiarad.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=1087 )
-o situaţie exactă şi detaliată pt respectivul grup privind avansul depus în cont

Sa ne vedem cu bine,
viorel dolha

Oricine se inscrie de acum incolo trebuie sa accepte si sa isi asume ca din cele 4 zile de congres probabil la deschidere nu va mai avea loc in sala. In celelalte zile da.
vioreldolha
 
Mesaje: 388
Membru din: 26 Noi 2005, 19:35


Înapoi la Invatamant prescolar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori