gradinita de vara

gradinita de vara

Mesajde rozypet64 » 22 Iun 2007, 13:48

Este cineva care lucreaza in cadrul vreunui proiect cu fonduri europene de tipul GRADINITA DE VARA, pentru copiii din zonele nefavorizte sau comunitatile de rromi( fonduri de la PHARE sau SALVATI COPIII)?
M-ar interesa sa aflu ce activitati se fac, in ce perioada a vacantei de vara(cate saptamani), cum si de cine sunt platite cadrele didactice implicate in proiect, daca se fac ceva cursuri de formare in acest sens. daca sunt implicate educatoarele din gradinita in care se organizeaza aceasta activitate sau aduc alte educatoare din alte parti?
rozypet64
 
Mesaje: 27
Membru din: 05 Noi 2006, 00:21

despre gradinita de vara

Mesajde mandita » 11 Iul 2007, 22:33

ma intereseaza si pe mine acest proiect.Astept opinii :)
mandita
 
Mesaje: 13
Membru din: 05 Iul 2007, 20:11

Re: gradinita de vara

Mesajde beta » 11 Aug 2007, 14:09

daca nu este prea tarziu voi veni cu informatii care sa te ajute
beta
 
Mesaje: 2
Membru din: 10 Aug 2007, 12:45

Re: gradinita de vara

Mesajde beta » 11 Aug 2007, 18:35

[Sunt director la o gradinita din Braila in care s-a derulat PROIECTUL PHARE "ACCES LA EDUCATIE PENTRU GRUPURI DEZAVANTAJATE" si ca activitate a proiectului am desfasurat "GRADINITA ESTIVALA". Activitatea a fost desfasurata de educatoarele gradinitei care in prealabil au participat la un curs de formare pentru educatia incluziva. Formarea a fost o activitate de care au beneficiat toate cadrele didactice din scolile in care s-a implementat proiectul. Initial au fost identificati cu sprijinul mediatorului scolar toti copiii din comunitate de 6-7 ani care nu au frecventat gradinita si care urmau sa mearga in toamna la scoala, scopul activitatii fiind inregistrarea cu succes a debutului scolar a acestor copii. Dupa care s-a realizat evaluarea initiala a lor, s-a adaptat programa si s-a intocmit planificarea pentru cele 3 saptamani ale actvitatii, un accent deosebit punandu-se pe activitatile prin care s-a urmarit socializarea celor mici. S-a tinut evidenta zilnica in catalog, iar lucrarile realizate de copii au fost expuse la panou pentru a fi vazute de parinti. Activitatea s-a finalizat cu o serbare la care au participat parintii, mediatorul scolar, invatatorii care au preluat acesti copii in cls. I si alti membri ai comunitatii. Portofoliul activitatii "GRADINITA ESTIVALA" este in gradinita si contine: cererile parintilor care solicita inscrierea copiilor la cursurile acestei gradinite, copiile dupa certificatele lor de nastere, evaluarea initiala, catalogul, planificarea, raportul educatoarei asupra desfasurarii activitatii, raportul directorului gradinitei, declaratii ale parintilor si ale invatatorilor cu privire la importanta derularii acestei acivitati. Educatoarea care a desfasurat activitatea a fost platita din bugetul proiectului, iar copiii au primit rechizite si gustarea zilnica din aceleasi fonduri. In speranta ca am fost de ajutor va doresc SUCCES.
]
beta
 
Mesaje: 2
Membru din: 10 Aug 2007, 12:45


Înapoi la Invatamant prescolar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

cron