FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” CAEN

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” CAEN

Mesajde Carmen-Sirbu » 04 Iun 2013, 21:08

Va invitam sa participati la Festivalul internațional „Arta și tradiția în Europa”- ediția a IV-a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Domeniul cultural–artistic, axa: Culturi și civilizații, nr. crt. 21.
Va asteptam cu drag!
Fişiere ataşate
DIDACTIC_REGULAMENT_ARTA_SI_TRADITIA.pdf
Regulament de participare
(559.37 KiB) Descărcat de 614 ori
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde r_patarlageanu » 15 Iun 2013, 17:07

Stimata doamna Carmen Sarbu,
Stergerea postarii de pe didactic.ro nu va rezolva problemele legate de organizarea Festivalului de anul trecut. Faptul ca nu am primit niciun document de participare, nu au fost afisate nicaieri rezultatele concursului si nu a fost publicata lucrarea pentru care s-a platit suplimentar o taxa nu cred ca este cunoscut de institutiile organizatoare, pentru care am toata admiratia. Consider ca inainte de a lansa o noua invitatie la acest festival, trebuie sa va achitati de datoriile de anul trecut. Nimeni nu poate adauga in portofoliu promisiunea dvs. ca "diplomele exista". Daca se citesc comentariile de la editia anterioara, se poate observa ca sunt si alti participanti care nu au primit nimic de un an de zile. http://www.didactic.ro/stiri/festivalul ... rilie-2012
r_patarlageanu
 
Mesaje: 2
Membru din: 06 Iul 2011, 17:48

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 17 Iun 2013, 21:05

Stimata doamna
Festivalul international „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” este un proiect foarte mare si cuprinde o paleta mult mai mare mare de activitati, nu doar sesiunea de comunicari stiintifice si concursuri.
La editia de anul trecut au participat cca 6000 de persoane.
Se poate intampla ca datorita postei sa nu ajunga intotdeuna materialele la dvs.
Nu suntem perfecti si se poate gresi!
Va multumim ca ne-ati atras atentia pentru ca daca nu ne spuneti nu avem cum sa controlam si sa stim daca materialele au ajuns sau nu la dvs.
Stirea postata referitoare la editia de anul aceste va fi din nou postata intr-o zi sau doua.
A fost fost stearsa ca sa poata fi din nou postata nu ca sa ne ascundem de dvs. ci pentru ca pana acum au avut loc foarte multe activitati in cadrul proiectului si dorim sa prelungim perioada de inscriere.
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde r_patarlageanu » 19 Iun 2013, 10:03

Stimata doamna Carmen Sarbu,
Nenumaratele convorbiri avute cu reprezentantii Fundatiei EuroEd, cu profesori care au participat la organizarea concursului si schimbul de mesaje electronice avute cu dvs. (inclusiv solicitarea recuperarii taxei de concurs si a celei de publicare) nu au avut niciun rezultat. Stiati ca nu s-au onorat obligatiile fata de participanti: catre Simpozion (Festival) au fost trimise mesaje in data de 9, 10, 11, 13, 14 aprilie 2013; pe 17 aprilie 2012 mi-ati trimis un mesaj prin care ati afirmat ca vacanta de Pasti a fost cea care v-a impiedicat sa imi raspundeti si ati precizat ca veti afisa rezultatele concursului pe didactic.ro; pe 16 mai 2012 am revenit cu mesaj la adresa Simpozionului solicitand informatiile pe care nu le primisem; pe 19 mai 2012 am trimis un mesaj Fundatiei EuroEd prin care am semnalat ca nu au fost facute publice rezultatele concursului si nu s-au primit documente de participare; pe 1 noiembrie 2012 am revenit cu solicitarea referitoare la cele mentionate in luna mai; in data de 7 noiembrie 2012 mi-ati transmis un mesaj prin care ati afirmat ca nu ati avut adresa de corespondenta -desi fisa de inscriere era completata corect-, mesaj la care v-am raspuns in aceeasi zi, trimitandu-va toate informatiile; in data de 20 februarie 2013 am revenit cu mesajul referitor la neprimirea documentelor de participare. Acestea au fost mesajele scrise (pe care vi le pot retrimite pentru reamintire), la care se adauga convorbirile telefonice avute. Daca exista si o alta modalitate prin care puteam sa va spun ca nu am primit niciun document, iar rezultatele concursului nu au fost afisate, va rog sa ma scuzati ca nu imi este cunoscuta!
r_patarlageanu
 
Mesaje: 2
Membru din: 06 Iul 2011, 17:48

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 19 Iun 2013, 11:37

Stimata doamna
Nu ne mai murdariti atata cu afirmatiile dvs.
Cel putin fiti corecta si spuneti si de cate ori vi s-a trimis plicul cu diplomele si nu ati fost gasita la adresa indicata de dvs. Eu nu m-am ocupat personal de trimiterea materialelor si nu am stiut adevarul pana astazi. Pur si nu intelegeam cum de inca nu au ajuns materialele la dvs.
Nu mai mintiti si dezinformati atat pe toata lumea, eu anul trecut nici nu mi-am petrecut vacanta de Pasti.
Eu am avut un accident de masina si cu siguranta ati fi stiut acest lucru daca intr-adevar ati fi vorbit cu mine.
Am fost lovita, am stat cu mana dreapta in ghips si recuperarea a durat timp de cateva luni.
Va rog sa ma credeti ca as fi ales de 1000 sa-mi petrec vacantele asa cum spuneti decat sa trec prin asa ceva...
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 23 Iun 2013, 18:57

Anunt important

Intrucat au avut loc foarte multe activitati specifice sfarsitului de an scolar si am fost implicati in organizarea acestora vom extinde perioada de inscriere la sesiunea de comunicari stiintifice dar si de primire a lucrarilor pentru concursul de desene si fotografii pana pe data de 10 iulie 2013.
Sesiunea de comunicari stiintifice va avea loc pe data de 15 iulie 2013,ora 17 00 la Carturesti – Iulius Mall Iasi.
Programul zilei va cuprinde vernisajul expozitiei de arta plastice "Five O’Clock", festivitatea de premiere a elevilor participanti la concursuri si sesiunea de comunicari stiintifice.
Fişiere ataşate
REGULAMENT_ARTA_SI_TRADITIA.pdf
REGULAMENT
(557.6 KiB) Descărcat de 501 ori
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 26 Iun 2013, 22:08

Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Axa: Culturi și civilizații

Expoziția de arta vizuala "Fabricat în România" – ediția I, 16 – 30 aprilie 2013, Galeriile de Artă „Cupola”, U.A.P.R.- Filiala Iaşi

Comunicat de presă / Press Statement

Simezele Galeriei de Artă „Cupola”, U.A.P.R.- Filiala Iaşi găzduiesc, în perioada 16 – 30 aprilie 2013, expoziţia de artă vizuală „Fabricat în România”, ediţia I.
Expoziţia ilustrează arta românească contemporană într-o concepție și perspectivă inedită, într-un discurs educativ de promovare a valorilor spiritualității românești.
Angajat și armonizat într-un contex comun de contemporaneitate, portofoliul impresionant de lucrări expuse reprezintă răspunsul la problematizările și conceptualizările plastice care promovează esența creatoare a spiritului românesc, în care nu există prejudecăţi și intoleranţă.
Interpretând lumea în limbaje simbolistice, lucrările expuse transmit stări și sentimente, creațiile plastice relaționând cu conceptul emblematic al evenimentului.
Expun artiștii: Gabriela Benescu, Smaranda Sma, Andreea Dascalu, Ilie Krasovschi, Oana Toderica / Moraru și Mădălina Vieriu.
Vernisajul evenimentului va avea loc sâmbătă, 20 aprilie 2013, ora 14. 00.
Prezintă: profesor univ. dr. Constantin Tofan, profesor univ. dr. Petru Bejan și lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.
Evenimentul expozițional este organizat în cadrul Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, ediția a IV- a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, axa: Culturi și civilizații.

PR & Coordonator general de proiect profesor Carmen Sirbu

Link-uri media:

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/C ... 80804.html
http://www.modernism.ro/2013/04/16/fabr ... pola-iasi/
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/expoziti ... a-i/61264/
http://www.culturainiasi.ro/news/2/3699 ... 3ia+I.html
http://www.cronicadeiasi.ro/stiri/viata ... ania/35124
http://ceascadecultura.ro/ServesteEveni ... px?idev=37
http://24-ore.ro/?p=646
http://inpascani.ro/totul-e-fabricat-in ... expozitie/
http://www.vernisaje.com/2013/04/fabric ... ia-de.html
http://agendadeiasi.ro/cultura/10-stiri ... e-2013.htm
http://iasi.fede.ro/expozitia-de-arta-v ... ilie-2013/
http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/fabric ... -6259.html
http://www.artline.ro/Expozitia-de-arta ... 6-1-n.html
http://www.bzi.ro/expozitia-de-arta-viz ... asi-359729
http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/expozi ... 55811.html
http://www.ziarelive.ro/stiri/expozitie ... -2013.html
http://iasi365.com/evenimente-iasi
http://www.presaonline.com/stiri/stiri- ... 93937.html
http://www.stiri-azi.ro/ziare/articol/a ... 122032548/
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 26 Iun 2013, 22:18

Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Axa: Culturi și civilizații

Expozitie de pictura "Contraste" - Constantin Tofan, 8 – 31 mai 2013, Galeriile de Artă ale Centrului de Studii Europene Iași – U.A.I.C.

Comunicat de presă / Press Statement

Galeriile de Artă ale Centrului de Studii Europene Iași – U.A.I.C. găzduiesc în perioada 8 – 31 mai 2013 expoziția de pictură „Contraste”, semnate de maestrul Constantin Tofan.
Recente interpretări, creațiile expuse simbolizează și documentează expresia unei incursiuni culturale de foarte bună calitate.
Dialog profund între opera de artă și oameni, lucrările comunică un univers ancorat în rafinate forme de expresie ale emoţiilor şi atitudinilor.
Expoziția “Contraste” depășește spațiul convențional al criptărilor plastice, evoluțiile unice exprimând vibrațiile spirituale ale artistului.
Dincolo de interpretările simbolistice, culori și ritmuri, lucrările dezvăluie registrul sacru al profunzimile spirituale ale marelui maestru.
Evenimentul expozițional este organizat în cadrul Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, ediția a IV- a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, axa: Culturi și civilizații.

PR & Coordonator general de proiect, profesor Carmen Sirbu

Link-uri media:
http://ceascadecultura.ro/ServesteEveni ... px?idev=64
http://www.modernism.ro/2013/05/09/cons ... pene-iasi/
http://www.cronicadeiasi.ro/stiri/viata ... ofan/36026
http://iasi.inoras.ro/eveniment/contraste-34061/\
http://iasi.fede.ro/expozitia-de-pictur ... -mai-2013/
http://iasi365.com/concerte-iasi/10179- ... i-europene
http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-even ... ofan/iasi/
http://port.ro/pls/w/exhibition.index2? ... ity_id=297
http://www.iasi.com/evenimente/Contrast ... pene_3815/
http://cultural.bzi.ro/contraste-la-gal ... e-iasi-820
http://ibs-tv.ro/tv/ibstv/extra/contraste/
http://sanuuitam.blogspot.ro/2013/05/ar ... a_809.html
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/expoziti ... fan/62527/
http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/consta ... 07988.html
http://www.ziarelive.ro/stiri/constanti ... -iasi.html
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 26 Iun 2013, 23:07

Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Axa: Culturi și civilizații

Expoziția colectivă de artă vizuală “Ritmuri atemporale” - editia a IV-a, 18 mai - 16 iunie 2013, Palas Mall Iasi - Atrium

Comunicat de presă / Press Statement

Începând cu data de 18 mai 2013 expoziția colectivă de artă vizuală “Ritmuri atemporale” este găzduită de Palas Mall Iași.
Întâlnirea cu emoţia valoroaselor interpretări plastice are loc în zona Atrium, spațiu în care artele îşi deschid drumurile până la data de 16 iunie 2013.
Moment de sărbătoare, evenimentul expozițional aflat la a IV-a ediție reuneşte o colecție de lucrări semnată de 62 de artiști profesioniști care prezintă publicului creații dintre care majoritatea sunt expuse în premieră.
Accentuând valoarea întâlnirii cu discursul emoționant al creativității, expoziția reflectă și comunică diversitatea formelor de exprimare liberă a interpretările plastice.
Evenimentul expozițional beneficiază de participarea unor artisti de o mare valoare care aduc în prim - plan adevărate capodopere ale artei contemporane româneşti și universale.
Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 9 iunie 2013, ora 13. 00.
Prezintă: profesor univ. dr. Constantin Tofan și criticul de artă Valentin Ciucă.
Expun artiștii: Felix Aftene, Mihai Apostol, Demetriad Bălănescu, Gabriela Benescu, Iulian Bordeianu, Ilie Bostan, Smaranda Bostan, Mariea Boz, Ram – Lăcrămioara Boz, Constantin - Adrian Boz, Liliana Nastaș- Brătescu, Zamfira Bîrzu, Mihaela Carp, Marcela - Isabela Călin, Elena Floareș - Cojonel, Tudor Constantin, Angela Crenganiș, Nicolaie Ciochină, Ovidiu Ciumașu, Cristian Diaconescu, Merișor Dominte, Maria Florea, Bogdan Gavrilean, Dora Grădinaru, Adrian Grigore, Miruna Hașegan, Raluca Hreniuc, Ofelia Huțul, Mihai -Cosmin Iațeșen, Dan Ionescu, Daniela Isache, Diana Ivanov, Ilie Krasovschi, Marcela Larionescu, Crenguța - Corina Macarie, Aurel Manole, Bogdan Marcu, Maria Mănucă, Adriana Micu, Oana Moraru, Paula Neagu, Gabriel Obreja, Stelian Onică, Ioana Palamar, Georgiana Petrovici, Elena - Cristina Potop, Camelia Profirescu, Andreea Rus, Valentin Sava, Atena Simionescu, Cristea Simion, Tudor Șerban, Mihaela Știrbu, Constantin Tofan, Viorica Toporaș, Luminița Avădanei - Trofin, Doina Tudor, Ioan Tudor, Ioan Vânâu, Mădălina Vieriu, Ștefan - Cătălin Munteanu – Vodă și Elena Gheorghiță – Vornicu.
Evenimentul expozițional este organizat în cadrul Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, ediția a IV- a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, axa: Culturi și civilizații.

PR & Coordonator general de proiect profesor Carmen Sîrbu

Link-uri media:
http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/C ... 88765.html
http://www.vernisaje.com/2013/05/ritmur ... -iasi.html
http://ceascadecultura.ro/ServesteEveni ... px?idev=81
http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-even ... rale/iasi/
http://forum.iasi365.com/expozitie-ritm ... t1968.html
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/ritmuri- ... ale/64210/
http://www.culturainiasi.ro/agenda/2/24 ... mente.html
http://iasi.inoras.ro/eveniment/ritmuri ... e-34281/1/
http://www.onlinegallery.ro/stire/expoz ... -ia%C8%99i
http://www.modernism.ro/2013/06/09/ritm ... mall-iasi/
http://www.bzi.ro/o-noua-editie-a-expoz ... all-369992
http://www.presaonline.com/stiri/stiri- ... 68575.html
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde Carmen-Sirbu » 26 Iun 2013, 23:29

Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Axa: Culturi și civilizații

Lansarea albumului de arta "Ritmuri atemporale"- Carturesti Palas Mall,9 iunie 2013

Comunicat de presa / Press Statement

Libraria Cărturești - Palas Mall va invita duminică 9 iunie 2013, ora 13.30 la prezentarea si lansarea albumului de artă contemporană “Ritmuri atemporale” realizat cu ocazia expozitiei cu acealasi nume deschisa in perioada 18 mai - 16 iunie 2013 la Palas Mall - Atrium.
Prezintă: profesor univ. dr. Constantin Tofan și lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.
Invitati speciali: Felix Aftene, Mihai Apostol, Demetriad Balanescu, Gabriela Benescu, Iulian Bordeianu, Ilie Bostan, Smaranda Bostan, Ariadna Boz, Mariea Boz, Ram – Lacramioara Boz, Constantin - Adrian Boz, Liliana Nastas- Bratescu, Zamfira Birzu, Mihaela Carp, Marcela - Isabela Calin, Elena Floares - Cojonel, Tudor Constantin, Angela Crenganiș, Nicolaie Ciochina, Ovidiu Ciumasu, Cristian Diaconescu, Merisor Dominte, Maria Florea, Bogdan Gavrilean, Dora Gradinaru, Adrian Grigore, Miruna Hasegan, Raluca Hreniuc, Ofelia Hutul, Mihai -Cosmin Iațeșen, Dan Ionescu, Daniela Isache, Diana Ivanov, Ilie Krasovschi, Marcela Larionescu, Crenguta - Corina Macarie, Aurel Manole, Bogdan Marcu, Maria Manuca, Adriana Micu, Oana Moraru, Paula Neagu, Gabriel Obreja, Stelian Onica, Ioana Palamar, Bogdan Pantir, Georgiana Petrovici, Elena - Cristina Potop, Camelia Profirescu, Andreea Rus, Valentin Sava, Atena Simionescu, Cristea Simion, Tudor Serban, Mihaela Stirbu, Constantin Tofan, Viorica Toporas, Luminita Avadanei - Trofin, Doina Tudor, Ioan Tudor, Ioan Vanau, Madalina Vieriu, Stefan - Catalin Munteanu – Voda si Elena Gheorghită – Vornicu.
Evenimentul este organizat în cadrul Festivalul internațional “Arta și tradiția în Europa”, ediția a IV- a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAEN 2013, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, axa: Culturi și civilizații.

PR & Coordonator general de proiect profesor Carmen Sirbu

Link-uri media:
http://www.vernisaje.com/2013/06/lansar ... orana.html
http://www.onlinegallery.ro/stire/lansa ... palas-mall
http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/o-noua ... 67953.html
http://www.bzi.ro/o-noua-editie-a-expoz ... all-369992
Carmen-Sirbu
 
Mesaje: 25
Membru din: 04 Iun 2013, 20:06

Re: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „ARTA ȘI TRADIȚIA ÎN EUROPA” C

Mesajde springfield » 22 Iul 2013, 10:59

Carmen-Sirbu scrie:Stimata doamna
Nu ne mai murdariti atata cu afirmatiile dvs.
Cel putin fiti corecta si spuneti si de cate ori vi s-a trimis plicul cu diplomele si nu ati fost gasita la adresa indicata de dvs. Eu nu m-am ocupat personal de trimiterea materialelor si nu am stiut adevarul pana astazi. Pur si nu intelegeam cum de inca nu au ajuns materialele la dvs.
Nu mai mintiti si dezinformati atat pe toata lumea, eu anul trecut nici nu mi-am petrecut vacanta de Pasti.
Eu am avut un accident de masina si cu siguranta ati fi stiut acest lucru daca intr-adevar ati fi vorbit cu mine.
Am fost lovita, am stat cu mana dreapta in ghips si recuperarea a durat timp de cateva luni.
Va rog sa ma credeti ca as fi ales de 1000 sa-mi petrec vacantele asa cum spuneti decat sa trec prin asa ceva...


Buna ziua, in urma discutiei de la telefon ( in care imi solicitati o alta adresa la care sa trimiteti plicul cu diploma elevei noastre, Andreea Patarlageanu) am tot asteptat sa vina curierul cu plicul, asa cum am discutat, urmand sa achitam noi contravaloarea si sa incheiem acest conflict in termeni rezonabili. Din nefericire, acest plic nu a sosit desi a trecut o luna de atunci si noi ne-am oferit sa platim ramburs, ceea ce ridica semne de intrebare pe care nu le-as fi dorit. Repet acum ceea ce v-am spus si la telefon cand m-ati contactat : trimiteti plicul cu diploma copilului la sediul nostru si noi vom plati ramburs contravaloarea acestui serviciu suplimentar. Este regretabil ca s-a ajuns aici, pentru dvs ca institutie ( organizatori) si pentru noi ca parte vatamata, copilul neavand nicio vina in tot acest scandal.
O zi buna va doresc,
Mihaela White
springfield
 
Mesaje: 1
Membru din: 22 Iul 2013, 10:45


Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori