Dragi colegi, dati-mi un sfat!

Dragi colegi, dati-mi un sfat!

Mesajde octa31 » 20 Mar 2007, 19:15

As dori sa organizez in aceasta vara prima mea tabara si am ales Paltinis, langa Sibiu. Auzisem ca sunt conditii foarte bune, dar astazi mi-a spus cineva ca nu este deloc asa, din contra, este ingrozitor(conditiile de cazare, mancarea...) Nu stiu ce sa mai fac, acum ezit sa mai aleg aceasta tabara. A fost cineva aici? Puteti sa-mi spuneti parerea dumneavoastra despre tabara de la Paltinis? Nu vrea sa risc si sa fie o experienta neplacuta atat pentru mine cat mai ales pentru elevi. Astept raspunsuri si va multumesc anticipat!
octa31
 
Mesaje: 27
Membru din: 01 Oct 2005, 10:43

Mesajde gilda53 » 24 Apr 2007, 16:19

Am fost la Paltinis acum trei ani si am avut noroc sa fim cazati intr-o cabana nou-nouta .Sunt si cabane mai vechi insa, fara conditiile din cele noi. Trebuie sa cereti informatii de la tabere, eu asa am procedat. Cabana in care am fost cazati nu avea decat 30 de locuri si am crezut ca e un avantaj. Din pacate nu a fost asa, intrucat am avut copii de 7 ani(20) si 10 elevi de clasa a VIII-a, bucuresteni, care s-au purtat foarte urat.Nu am avut cui sa ne plangem, nu exista director, iar administratorul nu a avut niciun cuvant de spus, chiar se temea de ei.Langa Paltinis, la 5 km. distanta e o tabara noua si mult mai buna din punctul meu de vedere.Are cantina alaturi,cu sala de dans, cu stupi si un administrator mai implicat, in sensul ca se ingrijeste si de asigurarea unui mijloc de transport pentru excursii. Dincolo am fost nevoita sa ma descurc singura, pe cheltuiala mea.In privinta mesei, am fost privati de un meniu diversificat, distanta pana in Sibiu fiind destul de mare.Ni s-a motivat ca nu poate sa faca aprovizionarea decat o singura data si cu alimente care nu se deterioreaza usor.Peisajul este superb, la fel si oamenii locului si statiunea.
Avatar utilizator
gilda53
 
Mesaje: 46
Membru din: 13 Ian 2007, 18:56

Re: Dragi colegi, dati-mi un sfat!

Mesajde marian_dorin » 24 Apr 2007, 22:18

octa31 scrie:As dori sa organizez in aceasta vara prima mea tabara si am ales Paltinis, langa Sibiu. Auzisem ca sunt conditii foarte bune, dar astazi mi-a spus cineva ca nu este deloc asa, din contra, este ingrozitor(conditiile de cazare, mancarea...) Nu stiu ce sa mai fac, acum ezit sa mai aleg aceasta tabara. A fost cineva aici? Puteti sa-mi spuneti parerea dumneavoastra despre tabara de la Paltinis? Nu vrea sa risc si sa fie o experienta neplacuta atat pentru mine cat mai ales pentru elevi. Astept raspunsuri si va multumesc anticipat!


Draga colega,

Nu stiu daca ai urmarit chiar zilele acestea pe forum, de fapt de mai multe saptamani , subiectul propus de o doamna invatatoare din Oradea , "o rugaminte pentru o invatatoare din Sibiu " , in care cere cazarea peste noapte la Sibiu...

Ceea ce vreau eu sa iti spun este ca , sper bucuria ta ( sau sa o iei cum vrei ) , i-am rezolvat cazarea chiar la Paltinis!!!!

Si nu oricum , ci in niste conditii deosebite si foarte atractive ca pret!

Mai multe nu stiu ce sa iti spun, ci te invit sa citesti tot ce s-a spus pe forum despre acest subiect!

Al tau,
inv.Marian Nistor din Sibiu
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Mesajde marian_dorin » 24 Apr 2007, 22:25

gilda53 scrie:Am fost la Paltinis acum trei ani si am avut noroc sa fim cazati intr-o cabana nou-nouta .Sunt si cabane mai vechi insa, fara conditiile din cele noi. Trebuie sa cereti informatii de la tabere, eu asa am procedat. Cabana in care am fost cazati nu avea decat 30 de locuri si am crezut ca e un avantaj. Din pacate nu a fost asa, intrucat am avut copii de 7 ani(20) si 10 elevi de clasa a VIII-a, bucuresteni, care s-au purtat foarte urat.Nu am avut cui sa ne plangem, nu exista director, iar administratorul nu a avut niciun cuvant de spus, chiar se temea de ei.Langa Paltinis, la 5 km. distanta e o tabara noua si mult mai buna din punctul meu de vedere.Are cantina alaturi,cu sala de dans, cu stupi si un administrator mai implicat, in sensul ca se ingrijeste si de asigurarea unui mijloc de transport pentru excursii. Dincolo am fost nevoita sa ma descurc singura, pe cheltuiala mea.In privinta mesei, am fost privati de un meniu diversificat, distanta pana in Sibiu fiind destul de mare.Ni s-a motivat ca nu poate sa faca aprovizionarea decat o singura data si cu alimente care nu se deterioreaza usor.Peisajul este superb, la fel si oamenii locului si statiunea.


S-au renovat toate cabanele de ceva vreme!
Toate sunt dotate si au niste conditii foarte bune!
Nu degeaba este foarte solicitata aceasta statiune de multi turisti si multe grupuri scolare din tara , si nu numai!
Exista chiar o concurenta serioasa pe tema aceasta!

Totodata , imi pare foarte rau pentru disconfortul creat de sederea dumneavostra la Paltinis , in respectiva perioada!
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Mesajde mirela-barcan » 24 Apr 2007, 22:29

Vă aştept la Sângeorz-Băi, în tabără. Este o zonă minunată, un centru de vacanţă super, cu condiţii excelente. În perioada 16 iulie-5 august voi fi acolo pe post de animator şi, împreună cu voi, însoţitorii lor, sper să le oferim copiilor trăiri cu valoare de amintire. Aşadar...ne vedem acolo.

Chiar, apropos, e un mod de a interacţiona cu voi, cei care plecaţi în tabere: ce activităţi de zi /seară organizaţi de obicei când sunteţi în tabere?
Avatar utilizator
mirela-barcan
 
Mesaje: 249
Membru din: 03 Ian 2005, 22:03

Mesajde marian_dorin » 24 Apr 2007, 23:33

mirela-barcan scrie:Vă aştept la Sângeorz-Băi, în tabără. Este o zonă minunată, un centru de vacanţă super, cu condiţii excelente. În perioada 16 iulie-5 august voi fi acolo pe post de animator şi, împreună cu voi, însoţitorii lor, sper să le oferim copiilor trăiri cu valoare de amintire. Aşadar...ne vedem acolo.

Chiar, apropos, e un mod de a interacţiona cu voi, cei care plecaţi în tabere: ce activităţi de zi /seară organizaţi de obicei când sunteţi în tabere?


Cat costa un sejur la dumneavostra??
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Mesajde mirela-barcan » 25 Apr 2007, 08:34

În primul rând, dragă Dorin, nu e tabăra mea - deşi mi-ar plăcea să am aşa un centru - face parte din reţeaua taberelor şcolare. Poţi accesa www.e-tineret.ro (secţiunea "tabere") şi găseşti absolut orice informaţie te interesează (preţuri, servicii etc).
Avatar utilizator
mirela-barcan
 
Mesaje: 249
Membru din: 03 Ian 2005, 22:03

Mesajde marian_dorin » 26 Apr 2007, 00:00

Multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavostra , doamna Mirela!
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU


Înapoi la Invatamant primar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori