DEZAMAGIRE::::

DEZAMAGIRE::::

Mesajde marianus » 02 Noi 2007, 12:54

Dragi colegi ,


Doresc sa va spun ca sunt extrem de DEZAMAGIT de modul cum administratorii acestui site "analizeaza in profunzime" materialele si fotografiile pe care noi , cei in cauza , le propunem!

Ca atare , am propus un n umar destul de mare de fotografii , care mi-au fost RESPINSE toate ca pe banda rulanta: erau imagini cu elevii mei , din cadrul orelor , dar cel mai important , am DORIT ca foarte multi dintre dumneavoastra sa puteti vedea pozele facute la un spectacol de opereta , in compania Operei de Stat din VIENA , cu spectacolul "Nunta lui Figaro" , ce a avut loc in SIBIU , in 21 octombrie 2007. Acesti artisti , impreuna cu filarmonica , au venit in PREMIERA in Romania , fiind la prima lor vizita in tara noastra! Dar se pare ca cei de pe didactic nu iau aspectul acesta in considerare si il considera ca fiind de "neinteresant" si probabil , nedidactic , pentru toti aceia dintre dumneavoastra , care , macar , vizualizand imaginile , ati fi putut vedea prestatia lor...

Dar , asta e! Atunci cand esti subordonat si cineva aproba sau respinge dupa propriile-i preferinte , o mai mare de oameni are numai de pierdut!

Asta e parerea mea!

Inv. Marian Nistor din Sibiu
Avatar utilizator
marianus
 
Mesaje: 107
Membru din: 01 Mai 2007, 22:44
Localitate: SIBIU

Mesajde vagnetty26 » 02 Noi 2007, 13:40

Eu nu am nimic cu nimeni, dar am constatat cu surprindere ca materialele mele care au fost respinse, erau site. Deci???????????????
Educatia este o arma ale carei efecte depind de cine o tine in maini si spre cine e tintita.
vagnetty26
 
Mesaje: 27
Membru din: 05 Iun 2007, 15:00

Mesajde cadrudid » 02 Noi 2007, 15:18

pentru pozele cu opera din viena iti sugerez un site care sa gazduiasca albume foto. preferatul meu e www.sunphoto.ro .
din punctul meu de vedere, fotografiile cu opera de stat din viena nu pot fi folosite ca material didactic decat in cadrul unui posibil optional de arta fotografica.
succes!
Avatar utilizator
cadrudid
 
Mesaje: 295
Membru din: 15 Oct 2004, 12:35

Pentru Marian

Mesajde radumariutza » 07 Noi 2007, 22:29

Imi pare rau ca ti s-au respins materiale, chiar si poze. Din cate inteleg erau deosebite. Cred ca cei care administreaza acest site ar trebui sa stie ca noi nu intram numai pentru materiale care pot fi folosite la clasa, ci uneori vrem si ceva pentru noi, pentru sufletul nostru.
O poza, un proverb, o cugetare...gasite de cineva si postate pe site ne mai scot din atmosfera asa de incarcata in care traim. Nu vrem numai materiale didactice! E situl nostru preferat si ar trebui sa gasim de toate pe el! De ce sa ne indreptam spre altele?
radumariutza
 
Mesaje: 381
Membru din: 16 Mai 2007, 22:14

Mesajde cadrudid » 07 Noi 2007, 23:06

nu sunt de acord. prefer sa gasesc pe acest site ceea ce are legatura cu profesia mea. nu ma intereseaza experientele personale ale altora.
Avatar utilizator
cadrudid
 
Mesaje: 295
Membru din: 15 Oct 2004, 12:35

dezamagire

Mesajde mihaim » 08 Noi 2007, 22:00

Draga Marianus,
Sunt de acord cu tine, chiar daca pe unii colegi nu-i intereseaza experientele personale ale altora si-ti inteleg dezamagirea.Cati dintre copii si chiar dintre noi au ocazia sa participe la astfel de evenimente ?
De ce n-ar putea fi facute cunoscute? Oricand avem ceva de invatat.
mihaim
 
Mesaje: 48
Membru din: 28 Aug 2007, 23:01

Mesajde ivanutza1 » 23 Noi 2007, 01:13

Subscriu la plangerea colegului.Mie mi s-a aprobat in prima faza un material,apoi mi s-a spus ca a fost intocmit neglijent,desi este aprobat de inspectoratul scolar, care nu l-a considerat in acest fel. Materialul este inclus in planul managerial al scolii pt acest an scolar, dar si in planul inspectoratului pt activitati cu elevi cu nevoi speciale.Asa ca si eu raman cu nedumerirea...
ivanutza1
 
Mesaje: 1
Membru din: 08 Oct 2007, 15:54

Mesajde marian_dorin » 02 Dec 2007, 13:26

Le multumesc celor care "conduc" acest site , ca dupa 7 luni de zile , de fapt , de la sfarsitul lunii aprilie a acestui an , s-au gandit sa imi "redea" adevarata identitate , in sensul ca nu mai sunt considerat "primejdios" in a accesa forumul didacticului!

Deci , pana la o noua constrangere ( cine stie ! ) , ma pot bucura liber de adevaratul MARIAN NISTOR din "frumosul Sibiu" - cum m-am intitulat si cum am fost si retinut pe site- , avand ID-ul : marian_dorin , ca si cel de pe site .

Nu-mi ramane decat sa va multumesc si sper sa va reconsiderati parerea despre mine , desi , in postarea materialelor , inca imi sunt aproape toate , respinse ca pe banda rulanta!

Cu respectele ce se impun,
al dumneavoastra ,
inv.Marian Nistor din frumosul Sibiu
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Mesajde gherghescudoina » 13 Dec 2007, 21:33

OOOOOOOOOOOOOO!!! Cât mă bucur că v-am găsit! Intru demult pe forum dar nu am observat decât acum pe acesta pt învăţământul primar!
Mai am un motiv de ...bucurie ..acela că văd că nu numai fotografiile mele( care reprezentau desene ale elevilor) sau alte materiale ( de exemplu am trimis din greşeală un proiect de istorie de 3 ori -şi a apărut de 3 ori )dar materialul pe care voiam de fapt să-l trimit şi am reuşit până la urmă mi-a fost respins pe motiv că trebuia integrat într-o lecţie ( erau etapele de realizare a unui colaj- ei bine, s-ar fi dorit să redactez neapărat tot proiectul did) ....
gherghescudoina
 
Mesaje: 285
Membru din: 26 Ian 2007, 18:03
Localitate: BARLAD-VASLUI

Mesajde gherghescudoina » 13 Dec 2007, 21:35

Oricum, din cele ce spuneţi şi voi eu înţeleg că nu are nimeni dintre administratori ceva cu vreunul din noi..."păţaniile" noastre sunt simple accidente şi chiar mă bucur că cineva chiar verifică ceea ce trimitem noi aici!
gherghescudoina
 
Mesaje: 285
Membru din: 26 Ian 2007, 18:03
Localitate: BARLAD-VASLUI

Mesajde gherghescudoina » 13 Dec 2007, 21:37

N-am înţeles ce ai păţit, Dorine, ( pot să-ţi spun astfel- materialele tale întotdeauna le-am deschis şi am avut ce lua din ele) ...cum adică erai periculos? Am văzut că mereu ţi-au apărut materialele....poate ne dai detalii..
gherghescudoina
 
Mesaje: 285
Membru din: 26 Ian 2007, 18:03
Localitate: BARLAD-VASLUI

Mesajde marian_dorin » 30 Dec 2007, 00:41

gherghescudoina scrie:N-am înţeles ce ai păţit, Dorine, ( pot să-ţi spun astfel- materialele tale întotdeauna le-am deschis şi am avut ce lua din ele) ...cum adică erai periculos? Am văzut că mereu ţi-au apărut materialele....poate ne dai detalii..


Doamna Doina ,

Nu va pot da detaliile cerute de dumneavoastra , deoarece altfel mi se va BLOCA din nou accesul aici , pe forum .
Deci , nu ma risc ! Caci va trebui apoi , sa imi fac o alta adresa si pentru mine , e irelevant si o pierdere de vreme!

Plus ca nu se stie nici cat ma vor "tine" blocat... Am super patit-o !

Totodata , scuze ca v-am raspund doar acum !

Pot sa va spun , totusi , ce mi s-a intamplat si mult mai detaliat , daca doriti si vreti , pe messenger , ID-ul meu fiind : marian_dorin

Inv.Marian Nistor din SIBIU
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Mesajde marian_dorin » 30 Dec 2007, 00:48

marian_dorin scrie:Le multumesc celor care "conduc" acest site , ca dupa 7 luni de zile , de fapt , de la sfarsitul lunii aprilie a acestui an , s-au gandit sa imi "redea" adevarata identitate , in sensul ca nu mai sunt considerat "primejdios" in a accesa forumul didacticului!

Deci , pana la o noua constrangere ( cine stie ! ) , ma pot bucura liber de adevaratul MARIAN NISTOR din "frumosul Sibiu" - cum m-am intitulat si cum am fost si retinut pe site- , avand ID-ul : marian_dorin , ca si cel de pe site .

Nu-mi ramane decat sa va multumesc si sper sa va reconsiderati parerea despre mine , desi , in postarea materialelor , inca imi sunt aproape toate , respinse ca pe banda rulanta!

Cu respectele ce se impun,
al dumneavoastra ,
inv.Marian Nistor din frumosul Sibiu


MA CITEZ ACUM PE MINE ! :lol:

Trebuie sa va anunt , ca din momentul scrierii acelui mesaj de mai sus , TOATE materialele - chiar si cele originale , facute si concepute de mine ! - mi-au fost si inca imi sunt RESPINSE TOATE !!!!
Zi de zi , postez si rapid primesc mesajul de confirmare , defapt , cel de respingere a materialelor ( CONFIRMAREA MEA :roll: ) ... si fara niciun MOTIV !!!

PLUS CA SI LE REPOSTEZ ... SI TOT ACELASI RASPUNS ..SI ACEEASI REACTIE "DEFAIMATOARE" SI RAZBUNATOARE ASUPRA PERSOANEI MELE !...

Cui i-am ranit asa de tare orgoliul ?? Sau pe cine am suparat asa de tare ?? AM DEVENIT DIN NOU "PRIMEJDIOS" ??!! :twisted:

Dezamagire totala ...!

Marian Nistor din SIBIU
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Mesajde daiana » 30 Dec 2007, 13:39

Fara suparare, Dorine... Multe dintre materialele propuse de tine, apartin altor colegi de pe Didactic. Le-ai copiat si apoi le-ai postat ca si cum ar fi fost ale tale. Poate acesta este motivul pentru care iti sunt respinse materialele. :(
daiana
 
Mesaje: 594
Membru din: 22 Ian 2006, 23:16

Mesajde marian_dorin » 30 Dec 2007, 13:52

daiana scrie:Fara suparare, Dorine... Multe dintre materialele propuse de tine, apartin altor colegi de pe Didactic. Le-ai copiat si apoi le-ai postat ca si cum ar fi fost ale tale. Poate acesta este motivul pentru care iti sunt respinse materialele. :(


Tot fara suparare , trebuie sa iti spun ca nu este CHIAR asa !
Di greseala , si pe care o recunosc , dar din foarte multe motive , am avut puse pe site cateva ( !! ) din materialele asa-zise "copiate" de mine ... Oricum , pana la urma , nu au fost lasate pe didactic , asa ca : ce atata caz ??!!

Si nu acesta e motivul respingerii materialelor , ci fiindca sunt alte neintelegeri si orgolii pe acest site , din partea administratorilor sai.

Cum iti explici , ca dupa ce postam un material PROPRIU , ORIGINAL , primeam imediat mesajul de respingere a acestuia .. ?? Fara nicun motiv enuntat !

Asa ca ... reconsidera-ti parerea despre mine... Bucura-te ca tu esti privilegiata , nu ca mine... dispretuit de domnul Onea Emil !
marian_dorin
 
Mesaje: 316
Membru din: 28 Sep 2005, 13:25
Localitate: SIBIU

Următorul

Înapoi la Invatamant primar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori