despre concursuri

despre concursuri

Mesajde gabriela54 » 18 Oct 2006, 20:29

Va rog sa va spuneti punctul de vedere in legatura cu aceste concursuri (EUROJUNIOR,WINNERS ). Pe aici se vehiculeaza ideea ca participarea si chiar obtinerea unor rezultate nu aduce dupa sine si puncte pentru cadrul didactic. Eu nu am inscris copiii inca si pentru ca mi se pare taxa mare iar parintii au avut destule cheltuieli acum la inceput de an.Ce ma sfatuiti? Daca ati participat ,a meritat?
gabriela54
 
Mesaje: 31
Membru din: 18 Iul 2006, 16:57

Mesajde gg » 18 Oct 2006, 22:58

Daca ai copiii care sa mearga mai departe la fiecare dintre aceste concursuri, la winners sa reuseasca un punctaj destul de mare... se cunoaste, dar nu prea mult, la punctaj...la orice fisa de evaluare.
O singură rugăciune am : Doamne, să nu mă laşi niciodată să fiu mulţumit cu mine însumi!!
Lucian Blaga
Avatar utilizator
gg
 
Mesaje: 123
Membru din: 24 Oct 2004, 12:34
Localitate: Galati

Despre concursuri

Mesajde lilianamusat » 19 Oct 2006, 19:06

Anul trecut eu am fost organizatorul concursului Winners la noi in scoala. Avand aceasta calitate am crezut ca voi primii o diploma deosebita fata de a colegelor mele. Dar nici pomeneala toata lumea a primit aceleasi diplome. Bineinteles si directorul a primit o diploma pe care nu o merita, pentru ca nu a facut absolut nimic. Pe mine ca sa fiu cinstita m-a cam deranjat faptul ca am primit o diploma identica cu a colegelor mele, pentru ca ele nu au avut nicio responsabilitate.
Iar la final cand cei de la Winners au trimis diplomele pentru copii si pentru noi, au trimis cu doua diplome mai putin pentru copiii si de aici s-a creat o intreaga discutie si desigur eu m-am simtit jignita.
Avatar utilizator
lilianamusat
 
Mesaje: 161
Membru din: 15 Ian 2006, 21:06
Localitate: Giurgiu

Mesajde lelia_stinga » 19 Oct 2006, 20:52

Eu am avut elevi care au participat la diferite concursuri printre care si la WINNERS. Nu am primit primit punctaj pentru rezultatele obtinute si nici pentru organizare. Dar elevii au fost premiati, prin tragere la sorti si au fost foarte incantati. A primit premiu si o fetita cu deficiente de auz. Acest lucru a fost nemaipomenit pentru ea si familie.
Subiectel date la WINNERS sunt usoare.
Pentru participarea la CANGURUL ( cu elevi si ca organizator) am primit punctaj.
lelia_stinga
 
Mesaje: 7
Membru din: 28 Aug 2006, 13:36


Înapoi la Invatamant primar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori