decontarea abonamentelor educatorilor detasati

decontarea abonamentelor educatorilor detasati

Mesajde anamaria13_02 » 09 Aug 2013, 17:45

Buna ziua, imi cer scuze daca deranjez,dar as vrea sa stiu daca cumva se deconteaza abonamentele educatorilor .Eu de exemplu sunt educatoare debutanta si sunt detasata la 40 km de orasul in care locuiesc.Se poate sa mi se deconteze abonamentul la autobuz?va rog sa imi spuneti daca stiti
anamaria13_02
 
Mesaje: 19
Membru din: 08 Sep 2012, 14:55

Re: decontarea abonamentelor educatorilor detasati

Mesajde sportiv » 09 Aug 2013, 23:31

Acolo unde personalului didactic nu i se poate asigura o locuinta, i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport in comun. In cazul in care nu exista mijloace de transport in comun, urmeaza a i se deconta contravaloarea a 7,5 l benzina Premium la 100 km parcursi, daca transportul se face cu autoturismul proprietate personala. In cazul in care exista mijloc de transport in comun, dar personalul didactic prefera sa circule cu autoturismul proprietate personala, urmeaza a se deconta contravaloarea abonamentului lunar pe respectivul mijloc de transport in comun.
“Decontarea navetei o face consiliul local, in baza documentelor justificative pe care le depun. Totul este ca in proiectul de buget sa prinda si banii pentru decontarea navetei, pentru ca au fost mereu probleme in acest sens. E adevarat ca unele primarii se descurca foarte greu, dar sunt si unele care nu au prins in proiectul de buget acesti bani”
Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant propune, lunar, spre aprobarea Consiliului Local drepturile banesti aferente personalului didactic care solicita cheltuieli de deplasare.
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3121
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: decontarea abonamentelor educatorilor detasati

Mesajde oana_di » 10 Aug 2013, 15:35

Suntem foarte multi in aceasta situatie, iar problema ar trebui rezolvata de minister, ca sa nu mai apelam la mila primarilor. E bine sa aratam ca suntem multi, poate nu ne vor ignora in continuare. D.nul Liviu Pop ar trebui instiintat de cat mai multi, poate sustine si aceasta cauza in legea care zice ca se va modifica de la 1 septembrie.
oana_di
 
Mesaje: 48
Membru din: 09 Mai 2012, 18:30

Re: decontarea abonamentelor educatorilor detasati

Mesajde sportiv » 10 Aug 2013, 17:55

Dacă v-aduceți bine aminte, dl Liviu Marian Pop a FOST MINISTRU! :oops: de ce n-a ,,rezolvat” problema printr-o ordonanță, așa cum au făcut toți miniștrii dinainte cu alte probleme? Ce interes are ministerul, care trebuie ,,să tragă de bani”? Și nu apelăm la ,,mila” nimănui! Legea este pentru toți primarii! De ce unii o respectă iar alții nu, asta-i întrebarera? Cine v-a spus că se va modifica vreo lege ( în sistemul de învățământ ) de la 1 sept? :D Multe s-ar rezolva daca ar apărea măcar metodologiile ,,impuse” de cea în vigoare și CCM!
O seară plăcută și nu vă pierdeți speranța!
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3121
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău


Înapoi la Invatamant prescolar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori