Cumpar

Cumpar

Mesajde licurici1980 » 18 Dec 2007, 18:51

As dori sa cumpar o lucrare de grad I (invatatori) sau imi poate face cineva la limba romana pe tema "Imbogatirea si nuantarea limbajului elevilor prin apelul la locutiuni si expresii idiomatice".Multumesc frumos.Sunt deschisa la pret:)
licurici1980
 
Mesaje: 1
Membru din: 18 Dec 2007, 18:45

Mesajde cojocaru » 18 Dec 2007, 18:54

E o gluma?!
cojocaru
 
Mesaje: 1945
Membru din: 05 Feb 2007, 13:28
Localitate: Botosani

Mesajde caras_v » 18 Dec 2007, 19:15

nu-mi vine sa cred!
caras_v
 
Mesaje: 49
Membru din: 23 Ian 2007, 23:25

cumpar

Mesajde ina_mg » 18 Dec 2007, 19:17

caras_v scrie:nu-mi vine sa cred!


Nu, nu e o gluma, e NOUA GENERATIE de invatatori!!! La multi ani, invatamant romanesc!
ina_mg
 
Mesaje: 44
Membru din: 18 Feb 2006, 15:39

Mesajde mimi_camp » 18 Dec 2007, 20:24

cum s-a ajuns la asta? si mai vorbim de educatie! e trist, dar adevarat. "la sapa!" cu noi! de 20 de ani sunt in invatamant, as fi putut
sa-i fiu invatatoare acestei persoane. ma ingrozesc numai cand ma gandesc ce mai urmeaza!
mimi_camp
 
Mesaje: 89
Membru din: 13 Feb 2006, 19:42

Mesajde smiley_tgv » 18 Dec 2007, 20:54

mimi_camp scrie:cum s-a ajuns la asta? si mai vorbim de educatie! e trist, dar adevarat. "la sapa!" cu noi! de 20 de ani sunt in invatamant, as fi putut
sa-i fiu invatatoare acestei persoane. ma ingrozesc numai cand ma gandesc ce mai urmeaza!

de ce va minuanti doamnelor?
eu sunt de 1 an in invatamant, asta fiind al doilea.

Dvs nu ati dat mici "atentii" doamnelor care v-au inspectat la grade....
sau dvs faceti parte din categoria fetelor care nu chiuleau de la scoala, care nu fumau, care nu aveau prieteni si care invatau pana si in pauze?? (faza cu fumatul e pt colegele mai tinere)

e normal ce se intampla! dna are bani, n-are "..." (minte sau timp, nu vreau sa fiu chiar asa de rau)

si eu poate as face la fel!
sa fim seriosi, lumea si tara se duc de rapa, nimeni nu poate impiedica, stopa sau infrana asta!


sau dvs v-ati scris singure lucrarile de licenta de la fac? v-ati facut singure, fara ajutor proiectele pentru inspectii???

toti avem nevoie de ajutor, numai ca unii sunt dispusi sa platesca!!!
sunt de acord pana la un punct cu dna care a deschis topicu... daca ar ajuta-o cineva pe mocca, n-ar mai da bani.. atunci ar fi mai bine?

daca am fost prea acid, anuntati-ma!
smiley_tgv
 
Mesaje: 52
Membru din: 22 Ian 2007, 20:16

Mesajde 77udi » 18 Dec 2007, 21:11

Imi permit sa intervin
Am terminat Liceul Pedagogic in 1997, deci lucrez de 10 ani.
Am terminat in 2002 si colegiul pedagogic.
Singur mi-am facut lucrarea de licenta, mergand doar la corectat.
Sa nu credeti ca daca sunteti de 1-2-3 ani in inv nu va descurcati. Va descurcati, doar ca prioritatile sunt altele si scoala se lasa pe planul doi.
Proiectele tot singur le-am facut si le fac. Nu concep ca cineva care se angajeaza in inv. sa nu fie in stare sa faca un proiect. E posibil acest lucru, doar ca eu nu concep. Nu e de mirare de ce merge invatamantul asa cum merge.
Nu incercati sa mai spuneti ca am cerut ajutor la concepere de proiecte pt ca acest lucru se invata in scoala, daca nu s-a facut si aceasta scoala pe bani.
Nu trebuie sa faci parte dintr-o categorie aparte pt ati sustine punctul de vedere, ci trebuie sa ai constiinta impacata ca ceea ce faci e pe placul tau . Daca 4 ore stai la catedra atunci in aceste patru ore nu incerca sa-ti bati joc de aceste suflete nevinovate. Nu ma gandesc ca acasa mai studiezi sau te mai gandesti la ziua de maine.
Cred ca e mai bine sa ma opresc....
Cu respect
:lol: Cand intalnesti pe cineva care nu este in stare sa-ti zambeasca, chiar daca tu ai merita-o, fii marinimos si zambeste-i tu, caci tocmai de acest gest are cea mai mare nevoie.[color=blue]
77udi
 
Mesaje: 507
Membru din: 12 Iul 2007, 10:40
Localitate: Chisineu - Cris, Arad

Cumpar

Mesajde vasilehusac » 18 Dec 2007, 21:15

Daca sunt printre noi si asa colegi sau culege care sunt dispuse (dispusi) sa cumpere o lucrare pentru gr. I NU E DE MIRARE. Doamna sau domnul are bani. Poate e o veche membra (membru) PCR care stie ca totul e pe bani. Sau nevasta unui parlamentar. Ei bine domnilor, am exact lucrarea cu titlul care o cautaţi. Am muncit la ea 2 ani. 3 luni am scris-o la calculator cu viteza care o am eu la scris, a unui invatator de 52 ani. Oare aveţi bani sa-mi rasplatiti munca, emotiile si sudoarea, nervii? Lucrarile pot fi vazute, citite, consultate. E o obligatie a noastra sa o punem la dispozitie celor care o cer. Dar sa o vindem? Cum aproba cei de pe didactic publicarea unui asa lucru? Eu am dorit sa dau pe didactic materialul unui coleg care nu are internet, si mi l-au respins. ASTEPT OFERTA DE PRET!
vasilehusac
 
Mesaje: 92
Membru din: 04 Ian 2007, 19:25

Dezamagire

Mesajde sfetnicul » 18 Dec 2007, 21:31

Cu asa licurici, nu ma mai mir ca nu vedem luminita de la capatul tunelului.
Cateva lucruri insa trebuie precizate:
1. Vina le apartine in parte. Astfel de licurici care iau nu dau lumina, sunt rodul invatamantului de tip "prioritate nationala" la care ne supun guvernantii, indiferent de culoarea lor.
2. Nu trebuie sa judecam generatia prin prisma unui licurici. Exista si contraexemple. E adevarat insa ca sunt foarte putine.

SFetnicul, gata sa spuna lucrurilor pe nume
* * *
Invatatorul trebuie sa fie sfetnicul Mariei Sale Elevul.
Avatar utilizator
sfetnicul
 
Mesaje: 480
Membru din: 12 Mar 2005, 18:25
Localitate: Bacau, Romania

Mesajde adinatulbure » 18 Dec 2007, 22:34

http://www.licenta2004.3x.ro/anunturi/anunturi.php

Cred ca o cautare pe google dadea mai multe roade ....si nici nu ne mai intristam sufletele vazand o astfel de cerere pe didactic.

E ca un colind trist de Craciun. Poate e doar o noua incercare a cuiva de a arunca o lumina proasta asupra breslei nostre. Nu uitati ... totul e posibil in spatiul virtual !
adinatulbure
 
Mesaje: 435
Membru din: 15 Feb 2005, 14:41

Mesajde fritsch_renate » 19 Dec 2007, 14:09

Nu ma pot abtine sa nu intervin si eu, ca si colegii mei - acesta este rezultatul "fabricii" de invatatori pe care a construit-o invatamantul nostru, dupa '90. Cei care am muncit cinstit (cititi 'Studiat", "Documentat, cercetat si elaborat" toate lucrarile, gradele, licentele si fara ciubucuri la comisiile de examinare - dar nu din zgarcenie, ci din ... principiu!), astia suntem primii pe lista unora ca si colega ce a pornict topicul, lista de eliberare a posturilor cu titulari. Cineva care va absolvi in curand cursurile PIR spunea (cu multa obraznicie zic eu!) ca e vremea sa se curete invatamantul de titularii vechi, sa faca loc celor noi. Si vedeti ce bine pregatiti sunt! Dau din colt in colt dupa lucrari de licenta ori de grad. Normal, nimeni nu-i invata la scolile lor inalte cum sa cerceteze, sa elaboreze o lucrare stiintifica. Dar au spirit comercial, dupa cum observati. Si vedeti in noua lege care ne ameninta, ca vor putea sa-si practice spiritul comercial, titularizarile, concursul de directori se vor face la nivel de scoala. Cine are mai multe pile va lua functie ori post. Asa ca e normal ca cel ce are bani sa-si cumpere si lucrarea de grad!... Saracan de tine, invatamant romanesc!
Avatar utilizator
fritsch_renate
 
Mesaje: 70
Membru din: 08 Oct 2005, 20:17
Localitate: Sighisoara

Mesajde marmar » 19 Dec 2007, 19:21

E adevarat tot ce se spune aici. Unele imi par chiar patetice, odata ce ne intrebam daca asa se poate...? Se poate, cu siguranta, dar nu pentru cei care iubesc sa munceasca. E pentru cei care pretuiesc viata, caci e prea scurta pentru niste lucrari.
Cred ca e o solutie buna, pentru cei care nu prea au bani, de a se imbogati, adica cei care puteti ajuta pe licurici, de ce sa nu profitati?
De multe ori o faceti gratuit! Asa ca Avante! La ajutor!
Tot ce fac realizez de una singura, de la asta primesc mai multa satisfactie mai ales cind trebuie sa sustin cele scrise, insa de multe ori cind nu acord atentie destula familiei ma gindesc ca as fi putut sa ofer cuiva un ban, numai sa scap! Dar nu mi s-a intimplat sa gasesc acea persoana care sa realizeze asa de bine cum o fac de una singura!

Munca e cea mai rodnica odihna!
Avatar utilizator
marmar
 
Mesaje: 165
Membru din: 04 Ian 2007, 11:16
Localitate: or. Chişinău, Republica Moldova

Mesajde cadrudid » 19 Dec 2007, 20:48

suntem intr-o societate de consum? suntem!
este totul de vanzare? este!

vrea omu' sa plateasca pentru lucrarea aia? sa plateasca!

:) eu am o lucrare de vanzare. a mea, facuta de mine. :) isi permite sa imi plateasca atata cat cer? :))

licurici1980:

iti trebuie sclipici de gradul i (saracul gopo!)? indiferent care ar fi sursa banilor din care o sa finantezi "actiunea", te incumeti sa discuti cu negociatorul sef? (nevasta-mea, care a facut "munca de jos" - chestii statistice, tehnoredactare... te asigur, o sa te stoarca rau!)
Avatar utilizator
cadrudid
 
Mesaje: 295
Membru din: 15 Oct 2004, 12:35

Mesajde gherghescudoina » 19 Dec 2007, 22:54

fritsch_renate scrie:Nu ma pot abtine sa nu intervin si eu, ca si colegii mei - acesta este rezultatul "fabricii" de invatatori pe care a construit-o invatamantul nostru, dupa '90. Cei care am muncit cinstit (cititi 'Studiat", "Documentat, cercetat si elaborat" toate lucrarile, gradele, licentele si fara ciubucuri la comisiile de examinare - dar nu din zgarcenie, ci din ... principiu!), astia suntem primii pe lista unora ca si colega ce a pornict topicul, lista de eliberare a posturilor cu titulari. Cineva care va absolvi in curand cursurile PIR spunea (cu multa obraznicie zic eu!) ca e vremea sa se curete invatamantul de titularii vechi, sa faca loc celor noi. Si vedeti ce bine pregatiti sunt! Dau din colt in colt dupa lucrari de licenta ori de grad. Normal, nimeni nu-i invata la scolile lor inalte cum sa cerceteze, sa elaboreze o lucrare stiintifica. Dar au spirit comercial, dupa cum observati. Si vedeti in noua lege care ne ameninta, ca vor putea sa-si practice spiritul comercial, titularizarile, concursul de directori se vor face la nivel de scoala. Cine are mai multe pile va lua functie ori post. Asa ca e normal ca cel ce are bani sa-si cumpere si lucrarea de grad!... Saracan de tine, invatamant romanesc!

deşi am tot respectul pt d-na renate ( a publicat un material cu adrese utile pt învăţători- super!), nu pot fi de acord cu punctul de vedere exprimat- p.d.v. al multor oameni, să recunoaştem.
1. Absolvenţii de după 90 ( eu sunt din 89- nu prea departe) SUNT ELEVII UNOR ÎNVĂŢĂTORI, PROFESORI superpregătiţi, corecţi, care le ştiau pe toate- cum oare nu au reuşit să-i înveţe şi pe elevii lor.....
2. şi eu am absolvit Lic Ped şi Colegiul -2002 şi înafara unui profesor care ne-a dat câteva "indicaţii" în loc de cursul care trebuia făcut( d-nul HĂVÂRNEANU- de la Iaşi) nici un profesor sau disciplină nu ne-a învăţat cum să redactăm o lucrare de cercetare- de grad, licenţă sau ce-o mai trebui- deci nu prea avem idee de la şcoală cum se întocmeşte o lucrare- trebuie să ne informăm singuri
3. să recunoaştem că deşi noi ne străduim din răsputeri să facem totul bine, să avem elevi instruiţi rezultatul final este departe de aşteptări- elevii sunt înşelaţi în aşteptările lor: NU-ŞI GĂSESC UN LOC DE MUNCĂ DUPĂ TERMINAREA ŞCOLII; noi suntem înşelaţi că după ani de muncă nimeni nu zice ( sau puţini) că i-a prins bine în viaţă ce l-am învăţat, a reuşit ce-şi dorea, este împlinit- DOVADA- salariile mici cu care suntem plătiţi- ele reflectă evaluarea muncii noastre de către societatea în care trăim
SUNTEM ANACRONICI, DIN PĂCATE!!!
TREBUIE CA SIST DE ÎNVĂŢĂM SĂ DEVINĂ VIABIL!!!!!!!!!!!
3. despre ..cumpărarea lucrării....se încadrează în formalismul cotidian- gradul I este o formalitate ( şi eu îl am); el nu atestă decât că o persoană are o anumită vechime ( deci şi o anumită experienţă)..
TUPEUL ESTE MARE!
gherghescudoina
 
Mesaje: 285
Membru din: 26 Ian 2007, 18:03
Localitate: BARLAD-VASLUI

Mesajde ioara » 20 Dec 2007, 00:18

Raman la parerea mea: "generatia 2 in 1 ca samponul", realizat intr-un garaj. Mi-am dat gradul I exact cand am implinit 30 de ani, si sunt generatia '83. Habar nu aveam cum arata o lucrare, mai ales ca subiectul lucrarii era "Elemente de limbaj plastic". Nu tratase nimeni din orasul meu acest subiect! O colega a avut amabilitatea sa-mi arate lucrarea sa care era la matematica, sa-mi fac idee cum e structura unei lucrari. Am muncit un an pe branci, mai ales ca a trebuit sa pictez planse care sa cuprinda intreaga programa. Le am si acum si le folosesc cu drag. Pe lucrare ma mai uit din cand in cand cu nostalgie.Am primit multe felicitari pentru faptul ca am fost prima invatatoare la vremea aceea , la 30 de ani cu gradul I. Dar , fiindca urmeaza si un dar, vorba cuiva de mai sus, sotul meu nu a priceput de ce zi si noapte , munca si iar munca, iar prin casa erau maldare de carti si planse peste tot. Asa ca eu am primit felicitari de la Inspectorat iar el o hotarare de divort de la tribunal :lol:
Poate e mai bine ca noua generatie alege calea mai scurta! :idea:
Dar daca copiii colegei noastre care doreste sa cumpere lucrarea incap pe mana unui invatator asemenea ei , ce-ar zice?
ioara
 
Mesaje: 108
Membru din: 14 Sep 2006, 00:11
Localitate: Tecuci, Gl

Următorul

Înapoi la Invatamant primar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori