Corigenta clasa a VII-a sem.II

Discutii despre examenele elevilor si examenele cadrelor didactice

Corigenta clasa a VII-a sem.II

Mesajde diggbanek » 15 Aug 2013, 13:07

Buna ziua.Ma numesc Daniel si am o dilema sa zicem asa.Am un frate mai mic si a ramas corigent la disciplina Limba si literatura romana clasa a VII-a sem.II.Problema e ca eu nu am aflat numai acum 2 zile din diferite circumstante.Pana acum am reusit sa fac rost de manual(editura All editia 2005) si caietul unei colege din sem.II.
Ce as dori eu sa stiu e :daca sunt anumite subiecte dupa care ma pot ghida sa il meditez sau daca ar trebui sa ma axez pe anumite subiecte tratate la clasa.Intreb aceasta pentru ca realizez ca mai sunt 2 saptamani pana la examenele de corigenta si cam sunt in panica de timp.Vreau sa mentionez ca nu am reusit sa contactez profesoara de predare ,dar voi mai incerca.
Astept raspunsurile dumneavoastra cat mai repede.

Multumesc.
diggbanek
 
Mesaje: 2
Membru din: 16 Mai 2012, 01:19

Re: Corigenta clasa a VII-a sem.II

Mesajde sportiv » 15 Aug 2013, 21:10

Fratele tău este corigent la limba și literatura română la sfârșitul clasei a VII-a , nu pe semestrul al II-lea.
La examenul de corigență comisia formată în școală alcătuiește subiecte pentru proba scrisă (și pentru proba orală) din întreaga materie a clasei a VII-a după programa școlară (pe care o găsești și pe acest portal). Cred că cel mai bine este să te interesezi la școală referitor la această problemă: data examenului, ce ar trebui să repete ș.a.
Succes! (Și să nu se mai repete! :oops: )
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3121
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: Corigenta clasa a VII-a sem.II

Mesajde diggbanek » 16 Aug 2013, 11:40

Multumesc pentru explicatie.Am fost azi-dimineata la scoala si mi-a zis directoarea scolii,care va fi una dintre cele 3 persoane ale comisiei, ca sa il meditez atat gramatica cat si literatura clasei a VII-a.
Eu as vrea sa stiu daca pot sa gasesc un fel de carte, materiale sau chiar un 3-book care sa contina gramatica completa clasei a VII-a,pentru ca sa nu mai caut atat pentru ca timpul acela l-as putea folosi sa il meditez mai mult .(As angaja dascalul de limba si literatura romana dar cum am mentionat mai sus e plecata si va veni un alt dascal din septembrie; din cate am inteles nici directoarea nu stie inca).Materialele m-ar ajutat atat pe mine cat si el pentru ca eu nu am mai facut analiza literara sau o caracterizare de cativa ani(dar nu asta e problema,analize,comentarii si caracterizari se gasesc), nu gasesc un material care sa contina gramatica claselor V-VII.
Am gasit pe site programa clasei a VII-a si am uitat cat e de munca atat pentru elevi cat si pentru profesori.Chiar este mult de munca,dar am "deraiat" de la subiect;poate ca cer prea mult ,dar cred ca sunt eu mai mult speriat decat el, sa nu mai mentionez nervos,mai ales ca mi se pare extrem de putin 2 saptamani cat mai avem.
Oricum multumesc frumos si daca m-ati putea ajuta cu un titlu de carte sau un nume al scriitorului cartii sau chiar un link de e-book ar fi minunat si a-ti avea recunostinta mea.
diggbanek
 
Mesaje: 2
Membru din: 16 Mai 2012, 01:19

Re: Corigenta clasa a VII-a sem.II

Mesajde sportiv » 16 Aug 2013, 21:38

Dar manualul propriu? La elevii corigenți manualul de la obiectul respectiv nu se ,,adună” :oops: la terminarea anului școlar, rămâne la elev până după examenul de corigență!
Cred că ar trebui să luați legătura cu administratorul școlii ( dacă are ) ori cu secretara pentru a face rost de un manual. În ultimă instanță- librăria !
Succes!
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3121
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău


Înapoi la Examene

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori