CONCURSUL NATIONAL PRO-SCOALA - MAI 2012

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

CONCURSUL NATIONAL PRO-SCOALA - MAI 2012

Mesajde editurastef » 10 Ian 2012, 11:40

CONCURSUL NAŢIONAL
,,PRO-Scoala”
Anul III – editia a II-a – MAI 2012

I. S. J. MEHEDINŢI ŞI EDITURA ŞTEF anunţă modul de desfăşurare a CONCURSULUI NAŢIONAL ,,PRO-Şcoala” Anul III, ediţia a II-a – MAI 2012:
I. PROBELE DE CONCURS
Învăţământ primar (cls I-IV):
- Limba română - 07. mai 2012
- Matematică - 09. mai 2012
- Cultură generală - 11. mai 2011
Învăţământ gimnazial (cls V-VIII):
- Limba şi literatura română - 07. mai 2012
- Matematică - 08. mai 2012
- Fizică - 09. mai 2012
- Chimie - 10. mai 2012
- Biologie - 11. mai 2012
- Istorie - 14. mai 2012
- Geografie - 15. mai 2012
- Limba Engleză - 16. mai 2012
- Limba Franceză – 17. mai 2012

II. CONDIŢII DE PARTICIPARE
Elevii care doresc să participe la una sau mai multe probe ale concursului, au obligaţia să achite taxa de participare de 12 (doisprezece) lei/probă de concurs. Pentru această sumă concurenţii primesc o revistă în care vor găsi subiectele de concurs (tip grilă), talonul de participare, grila pentru corectare, diplomă de participare şi informaţii de specialitate.
Cadrele didactice implicate vor primi diplome de organizator/evaluator şi coordonatorul la nivel de şcoală va primi diplomă de coordonator.
Pentru fiecare elev participant/probă, cadrul didactic va reţine suma de 2 (doi) lei pentru cheltuielile necesare cu buna desfăşurare a concursului. Diferenţa de 10 (zece) lei, sumă necesară tipăririi materialelor de concurs si premiilor, va fi depusă în contul: RO78RNCB3500000226960001 deschis la Banca Comercială, Agenţia Drobeta-Turnu-Severin, titular cont: SC D&A COM SRL. CUI: 7805458 sau prin mandat poştal la: Nedelcu Dragon Mihai, Str Kiseleff, Nr 76, Bl 3, Sc 3, Ap. 1, Drobeta-Tr-Severin, Mehedinţi. Cadrele didactice din Drobeta-Tr-Severin şi Mehedinţi vor depune banii la sediul Editurii STEF (Casa Tineretului, Et 2).
Inainte de depunerea banilor se face obligatoriu înscrierea completând formularul alăturat şi trimiterea acestuia la e-mail: editurastef@yahoo.com, prin poştă la: Editura ŞTEF, Op 3, CP 340, Drobeta-Tr-Severin, Mehedinţi sau personal la sediul editurii (Casa Tineretului, Et 2).
Înscrierea şi depunerea banilor se face până la data de: 25 aprilie 2012

Participarea la concurs este condiţionată de cele două etape menţionate anterior:
- înscrierea cu formularul ataşat prin e-mail, poştă sau personal;
- depunerea banilor prin banca, postă sau personal.

III. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
Editura STEF va trimite în şcoli revistele cu subiectele de concurs cu 5-7 zile înaintea desfăşurării probelor. Menţionăm că pentru o mai bună desfăşurare a concursului, cadrele didactice coordonatoare vor desigila pachetele cu reviste în ziua concursului. Elevii citesc cu atenţie cerinţele probelor de concurs, completează grila de răspuns şi talonul de participare, inscripţionate pe pagina a doua a revistei şi vor sigila colţul cu numele. Acestea vor fi decupate şi înmânate cadrelor didactice organizator/evaluator. Acestea le vor corecta după grilele de corectare si împreună cu coordonatorul pe şcoală vor desigila colţul cu numele, vor centraliza într-un tabel numele, clasa si rezultatul obţinut.
Coordonatorul pe şcoală va trimite organizatorilor (Editura STEF) o copie a tabelului centralizator. Până la data de 25 mai 2012.
În funcţie de rezultatele obţinute, câştigătorii vor primii diplome si premii. Rezultatele vor fi transmise şcolilor şi afişate pe forumul editurii: http://forum.editurastef.com/viewforum.php

În situaţia în care aveţi de făcut unele propuneri cu privire la modul de desfăşurare a concursului sau unele neînţelegeri vă rugăm să ne contactaţi telefonic: 0744 495 186 / 0352 401 584 - sau prin email: editurastef@yahoo.com
Vă mulţumim şi aşteptăm participarea dvs !




FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Învăţământ primar/gimnazial


Scoala ______________________________________________
Localitatea _______________________________________, Jud______________
Cadru didactic coordonator şcoală ______________________________________
Adresa si număr telefon (obligatoriu)_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cadre didactice organizatoare:
Numele şi prenumele Scoala, localitatea




Elevi înscrişi pe probe:
Invăţământ primar
Disciplina Nr elevi
Limba română
Matematică
Cultură generală

Învăţământ gimnazial
Disciplina Nr elevi
Limba şi literatura română
Matematică
Fizică
Chimie
Biologie
Istorie
Geografie
Limba Engleză
Limba Franceză

ATENŢIE !!!
Înscrierea se va face pentru minim 5 elevi/cadru didactic participant.
Pentru a evita problemele de trimitere a materialelor de concurs, vă rugăm să ne transmiteţi adresa personală. Din experienţă vă spunem că sunt probleme cu coletele poştale pe adresele scolilor.
editurastef
 
Mesaje: 3
Membru din: 31 Mar 2011, 12:13

Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori