Concurs de economie Economy Works

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

Concurs de economie Economy Works

Mesajde IrinaBajan » 17 Mar 2014, 19:51

Bună ziua!
Dorim să invităm elevii de liceu la un Concurs de economie cu premii în bani, cărţi şi şcoli de vară în SUA şi Germania. Profesorii sunt de asemenea recompensaţi pentru îndrumările şi recomandările date elevilor.
Concursul se numeşte Economy Works, este un proiect al organizaţiei non-guvernamentale Solib şi se află deja la a patra ediţie. Proiectul constă în principal dintr-o campanie de e-learning ce se desfăşoară în două module. La sfârşitul fiecărui modul elevii trebuie să trimită un scurt eseu pe o tema economică, după ce au consultat materialele online puse la dispoziţie. Cele mai bune 3 eseuri vor fi premiate cu 100$ iar următoarele 2 locuri vor primi premii în cărţi. Cei mai buni 10 concurenţi vor fi invitaţi la conferinţa finală de la Bucureşti unde vor avea şansa să concureze pentru un loc la o şcoală de vară din Germania şi un seminar în Statele Unite.
De asemenea, profesorul cu cei mai multi elevi înscrişi în concurs va primi o recompensa de 100 euro iar urmatorii doi clasati premii in carti.
Puteti sa cititi mai multe detalii pe site-ul nostru: http://economyworks.wordpress.com/ sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/EconomyWorks.concurs
Vă aşteptăm!

Cu stima,
Asist,univ.dr. Irina Bajan
Project Manager Economy Works
IrinaBajan
 
Mesaje: 1
Membru din: 17 Mar 2014, 14:25

Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron