BAC-UL DIN ROMANIA

Discutii legate de invatamantul romanesc, cum este acum si cum ar trebui sa fie.

BAC-UL DIN ROMANIA

Mesajde claudia1976 » 01 Iul 2008, 13:04

Elevi care copiaza la examen, care fac diverse semne pe lucrari, profesori/parinti care se dau de ceasul mortii ca sa aranjeze BAC-ul proetejatilor, multe-multe pile... . Asta vad eu ca inseamna acum acest EXAMEN DE MATURITATE. CARE MATURITATE????
Ce anume a generat aceasta situatie? Oare nu tocmai faptul ca nu mai exista examene de admitere la facultati si notele din timpul liceului si de la BAC conteaza? Ma intreb, in aceasta situatie, care e valoarea studentilor care intra acum in facultati fara examen de admitere si care au trecut prin liceu ca gasca prin apa?
Daca vrei sa distrugi o societate, distruge-i invatamantul. Simt ca asta ni se intampla... :(
claudia1976
 
Mesaje: 410
Membru din: 05 Aug 2007, 13:23

Mesajde giuli_dr87 » 06 Iul 2008, 17:47

asta e adevaru...un mare circ a ajuns bac-ul, pacat de elevii aceia care chiar au invatat si care chiar merita. ma intreb cum o sa fie peste cativa ani. si cand te gandesti ca acestia sunt oamenii care o sa ne conduca tara te ia groaza!!! din ce era bac-ul acum cativa ani si ce a ajuns acum...o MARE deosebire. cei din functii inalte o sa isi dea seama de lucru acesta cand o sa fie prea tarziu. trecem prin scoala ca lebada prin apa, e valabil si in cazul facultatii.
giuli_dr87
 
Mesaje: 1
Membru din: 06 Iul 2008, 17:32


Înapoi la Scoala in Romania

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori